Julius Keijser vertelt over de nieuwe productlijn

''Keijser&Co Carpets is ontstaan uit wens van de klant''

Het interieurbedrijf Keijser&Co lanceert op 16 december tijdens Christmas at Nidum een gloednieuwe karpettenlijn: Keijser&Co Carpets. Julius Keijser gaat deze collectie op de markt brengen.

Wonen360 sprak met Julius Keijser en Keijser&Co over de nieuwe karpettenlijn, hoe deze is ontstaan en welk doel voor ogen staat. 


In het midden Julius Keijser.

Keijser&Co Carpets: hoe en waaruit is deze lijn ontstaan?
''Keijser&Co Carpets is ontstaan uit de vraag van onze klanten, die vaak een meubel willen combineren met een passende kleur van een karpet. Omdat wij in onze showroom zowel de particulier als de professional adviseren over stoffen en afwerkingen, kwam dit vaker ter sprake. Wij hebben geluisterd naar deze wensen en het afgelopen jaar is toen een balletje gaan rollen. Zo hebben wij onze eerste collectie karpetten samengesteld, Keijser&Co Carpets.''

Wat kenmerkt de collectie? 
''Keijser&Co Carpets onderscheidt zich van andere lijnen, doordat wij ons kleurenpalet hebben aangepast aan de stoffen die wij het meest gebruiken voor projecten van onze klanten. Keijser&Co heeft ook een eigen stoffencollectie, daarmee hebben wij gangbare én trendkleuren kunnen vertalen naar een passende selectie van kleuren en materialen in de collectie karpetten. Zoals onze klanten van onze meubelcollectie gewend zijn, past dit bij verschillende smaken en stijlen. Er zijn vele combinaties mogelijk van formaat, vorm, materiaal en randafwerking. Hierdoor vind je bij ieder interieur een passend karpet. Daarnaast komen deze mogelijkheden overeen met de maatwerkopties die onze meubelen ook bieden, zodat het perfect aansluit op de kracht van Keijser&Co: maatwerk waar we samen droominterieurs creëren.''Wat is de doelgroep?
''Keijser&Co Carpets biedt karpetten aan voor zowel woningen als kantoorruimtes of hotels. De kwaliteiten, kleuren en gebruiksvriendelijke materialen passen in verschillende ruimtes en ook de toepassing is divers. We hebben bijvoorbeeld ook een karpet van outdoorkwaliteit, dat erg goed te reinigen en onderhouden is. Ideaal dus voor ruimtes als hotelkamers.''

''Keijser&Co levert uitsluitend aan de dealer, architect en stylist. Dat geldt ook voor onze karpettencollectie. De consument is en blijft ook altijd van harte welkom in onze showrooms, waar onze adviseurs graag meer uitleg geven over de karpetten. Daarnaast bieden wij deze karpettencollectie ook aan voor projecten van professionals.''

Wat hopen jullie te bereiken met de collectie?
Julius: ”Kwaliteit en afwerking staat bij ons voorop. Ik durf dan ook met zekerheid te zeggen dat ik deze woorden in dezelfde zin als Keijser&Co Carpets kan gebruiken.”

''Wij streven ernaar om met Keijser&Co Carpets een merk neer te zetten, dat net als Keijser&Co wordt gerespecteerd binnen de branche, waar professionals prachtige projecten mee kunnen realiseren en de eindgebruiker langdurig plezier van heeft.''

De gloednieuwe collectie zal op 16 december tussen 12.00 en 18.00 uur in de showroom te Nidum gepresenteerd worden. Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan via marieke@keijserenco.nl onder vermelding van ‘Presentatie Keijser&Co Carpets’ en het aantal personen. 

Meer informatie:
Keijser&Co Carpets
info@keijserenco.nl 
www.keijserenco.nl 
Nidum
Sint Elisabethstraat 35
5361 HJ Grave


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.