Design meubels gratis te downloaden in de pCon.catalog

Spoinq slaat handen ineen met Easterngraphics

Het duurzame design meubelmerk Spoinq is in zee gegaan met Easterngraphics. Zo is er een brede selectie van moderne en innovatieve meubels nu te downloaden in de pCon.catalog.

Een goed ontwerp begint aan de tekentafel. Voor het ontwerpen van onze duurzame meubels werken ze bij Spoinq samen met gevestigde Nederlandse ontwerpers en aanstormend ontwerptalent. Ieder met een eigen visie, maar altijd in lijn met Spoinq. "We kiezen bewust voor een pure, tijdloze ontwerpstijl, die niet onderhevig is aan modegrillen. Daardoor gaat een ontwerp jarenlang mee. Wij zijn groot voorstander van het creëren van een eigen ontwerp, daarom hebben wij een grote collectie kleurrijke stoffen, duurzaam en tijdloos, om onze stoelen, banken, bureaustoelen of banken mee te bekleden", laat het bedrijf weten.De meubelcollectie voldoet aan de vaste waarden van Spoinq: goed design, hoge kwaliteit en herbruikbaarheid van de materialen. "Onze duurzame meubels worden lokaal gefabriceerd door Nederlandse ambachtsbedrijven. Lokaal betekent in dit geval niet alleen ‘Nederlands’: al onze duurzame design meubels worden binnen een straal van 40 km rondom ons magazijn in Waspik gemaakt, om de CO2-uitstoot tot een minimum te beperken. Bovendien houden we hierdoor het vakmanschap levend in onze eigen regio", aldus het meubelmerk.

Download hier gratis de producten van Spoinq in pCon.catalog.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.