Volledige EU exportafdeling Winter Creation opgeheven

Jeffrey Kerkhof: "Dit gaat mij zeer aan het hart"

"Vorige week te horen gekregen dat de volledige EU exportafdeling wordt opgeheven bij Winter Creation. Dit betekent voor mij het einde bij dit mooie familiebedrijf", meldt countrymanager Jeffrey Kerkhof (Benelux). Daarmee komt voor hem na 15 jaar een einde aan zijn dienstverband bij dit van oorsprong Zwitserse bedrijf.


Jeffrey Kerkhof (rechts) op de laatst gehouden Design District.

Jeffrey Kerkhof hield zich sinds 2007 bezig met de verkoop van "deze mooie merken", te weten Decovin, Winter Home, Micropore, Montoro Leder, Alcantara en Microweb & Wicotex. Eerst via Verjans in Wommelgem en daarna, sinds 2014, rechtstreeks komen te werken voor Winter Creation. Dus je kan je wel inbeelden dat dit mij zeer aan het hart gaat."

"Maar waar deuren sluiten gaan er altijd ook weer open", is hij realistisch. "Ik zoek dus een nieuwe werkgever die een goede keyaccount- of countrymanager een nieuwe uitdaging kan geven. Ook ben ik inzetbaar als projectmanager. Denken jullie met mij mee?", roept hij een ieder op.

Meer informatie:
Jeffrey Kerkhof
+31 653 788 968
jeffreykerkhof@gmail.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.