Getekend door SRA - Studio Rocchi Architettura

WallPepper presenteert Capsule Collectie

De hoge kwaliteit van de materialen van WallPepper®/Group ontmoet de creativiteit van een nieuwe kunstenaar, waardoor een verrassende collectie behangpapier ontstaat, dynamisch en vibrerend, in staat om hedendaagse ruimtes, contract- en residentiële ruimtes te verwarren.

Met de WallPepper®/Group & SRA - Studio Rocchi Architettura Capsule Collection, worden de inspiraties een full-wall werkelijkheid en de locaties - van slaapkamer tot badkamer, van woon- tot eetkamer, van studio tot lounge - veranderen in emotionele ruimtes.
Gloednieuwe graphics tonen de ongekende mogelijkheid om elk oppervlak persoonlijkheid te geven en die gewenste esthetiek en uniciteit te bereiken waar elk interieurproject naar op zoek is.'Toen mij werd gevraagd een Capsule Collection te bedenken, omdat ik altijd voor particuliere klanten heb ontworpen in een relatie van uniciteit en richting, dacht ik na over de immensiteit van grafische ideeën die op een leeg vel papier kunnen worden vertaald', vertelt Riccardo Rocchi, oprichter van de Studio Rocchi Architettura. 'Ik heb ervoor gekozen me te laten inspireren door tekeningen die al deel uitmaakten van mijn architectuurplanning, en die konden worden omgewerkt tot decoratieve grafische beelden.'

Chain, Big Chain, Circle en Square, namen die precies herinneren aan de lijnen in de grafiek, en die nieuwe 'scenario's' suggereren om het dagelijks leven in te richten, in een ideale balans tussen stilistische originaliteit, gekenmerkt door een boeiende dialoog tussen kleuren, geometrieën en botanische patronen, en hoogwaardige materialen die aan elk gebruik en elke context kunnen worden aangepast.

In de beelden kruisen en overlappen cirkels en kettingen elkaar, die uit de achtergrond naar voren komen als duidelijke en gedefinieerde vormen die perspectieven creëren die ruimtes kunnen transformeren, waardoor de muren een buitengewoon effect van beweging krijgen.

Met WallPepper®/Group covering en de exclusieve Capsule Collections wordt de wanddecoratie een echt stijlvol element, in staat om de persoonlijkheid en de sfeer te bepalen die u in de ruimte wilt creëren, waarbij altijd maximale functionaliteit, comfort en weerstand wordt gegarandeerd.

Meer informatie;
WallPepper®/Group
www.wallpeppergroup.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.