MAD Brussels start 2023 met versterkte directie

Het huidige directie-team van MAD Brussels, bestaande uit financieel directrice Daphrose Nkundwa en creatief directeur Dieter Van Den Storm, wordt vanaf januari 2023 versterkt door een algemeen directrice. Anaïs Sandra Carion neemt de algemene leiding van het centrum voor mode en design op zich. Ook binnen de raad van bestuur waait er een nieuwe wind. Lydia Mutyebele Ngoi wordt de nieuwe voorzitter van het Brusselse creatieve huis.


Anaïs Sandra Carion.

De nieuwe directrice, Anaïs Sandra Carion (1991), studeerde af in communicatiewetenschappen aan het ESCG en begon haar carrière in de designwereld als journaliste voor het platform Designspeaking. Deze eerste ervaring in de sector stelde haar in staat om onder andere veel jonge Belgische ontwerpers te interviewen en hun werk te ontdekken, dit vaak tijdens Belgium is Design in Milaan.

Anaïs begon haar carrière in 2015 op het hoofdkantoor van Hermès Benelux Scandinavia in Brussel. Daar wisselt ze in de loop der jaren binnen de communicatieafdeling van rol en land (België, Nederland, Luxemburg, Noorwegen, Zweden en Denemarken). De eerste jaren van haar carrière waren vooral gericht op het samenwerken met jonge ontwerpers en kunstenaars voor de creatie van etalages en publiciteit, later kreeg ze een meer strategische rol met een 360°-communicatievisie. Dankzij de vele reizen die zij maakte voor de design- en modeweken heeft Anaïs een duidelijke visie op de evolutie van deze markt op Europees niveau.

Anaïs is momenteel verantwoordelijk voor de communicatie in Nederland, Zweden en Luxemburg. Zij zal deze functie bekleden tot december 2022, waarna zij in januari 2023 haar functie als algemeen directrice van MAD Brussels zal opnemen.

Meer informatie:
MAD Brussels
www.mad.brussels


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.