Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Fatboy slaat handen ineen met luxe Frans bedrijf

Fatboy gaat in zee met het Franse bedrijf Longchamp om de iconische Lamzac O opblaasbare fauteuil terug op de kaart ze zetten, die geïnspireerd is op de Le Pliage bag. Op basis van de gedeelde waarden creëerden Fatboy en Longchamp het must-have accessoire van volgende zomer: de Glamping O, een opblaasbare fauteuil die je overal en altijd kan vergezellen.



De Glamping O is verkrijgbaar in drie felle kleuren – zuurgroen, snoeproze en noodoranje – passend bij het Le Pliage-kleurenpalet van het seizoen. Het ontwerp heeft een praktisch zijvak met de emblematische leren klep van de vouwtas en is afgewerkt met Fatboy's kenmerkende rode label met de handtekening van de samenwerking.

Last but not least, in overeenstemming met de milieubewuste benadering van de twee partners, is de fauteuil volledig gemaakt van gerecycled polyester, terwijl de lederen bekleding LWG Gold-gecertificeerd is.

De Fatboy x Longchamp limited edition is vanaf 7 februari 2023 verkrijgbaar op fatboy.com en in de Longchamp-winkels. 

Meer informatie:
Fatboy
www.fatboy.com

Publicatiedatum: