Claire Declemy: 'Mijn bedrijf bestaat 15 jaar!'

Nog een paar weken en dan bestaat Belliny al weer 15 jaar. "Dit was mijn eerste 'echte showroom' in het ETC Design Center Europe, Sophie Rodijk nu 22 jaar, zit daar lekker te 'werken' op mijn laptop. Ik heb de kinderen Julie en Eefje altijd heel erg proberen te betrekken bij mooie stoffen en meubelen", begint eigenaresse Claire Declemy op LinkedIn.Al vinden ze het allemaal niet echt interessant, volgens Claire. "Er bestaat nog een kans dat onze kleinste Fien het misschien wel ziet zitten, maar dat duurt nog wel even. Dat maakt ook helemaal niet uit, ze gaan lekker hun eigen weg. Daarentegen zijn mijn zusje Gaby Declemy en Olivier Declemy wel blijven hangen in deze business. Mijn zusje met haar eigen Gaby Declemy interieurontwerp. Zij maakt prachtige inrichtingen voor zowel haar zakelijke als particuliere klanten." En haar broertje met Puente Furniture is ook lekker bezig met zijn eigen groothandel in meubelen en stoffen.

Claire vervolgt: "In al die jaren heb ik heel veel leuke mensen mogen ontmoeten en nog steeds ben ik blij met mijn werk en ga ik er altijd met veel plezier tegenaan. Zonder Anne Marie Scot-Beuningh zou de backoffice niet zo strak georganiseerd zijn, zodat ik mij totaal kan concentreren op de in -en verkoop van mooie producten. En last but not least, mijn ouders Marjolijn Arkesteijn en Edward Declemy beiden ook altijd bezig (geweest) in deze business.

Op naar de volgende 15 jaar, ben benieuwd welke leuke producten en mensen de komende tijd weer op mijn pad komen. En mijn trouwe klanten met wie ik samen mooie projecten/interieurs mag maken", besluit Claire.

Wil je Claire feliciteren? Stuur dan een mail naar info@belliny.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.