Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Winnaars De Interieur Club Awards bekend

Afgelopen vrijdag (2 december) zijn De Interieur Club Awards 2022 uitgereikt in de Molteni&C Dada Flagship Store in Amsterdam tijdens de wederom uitverkochte netwerkborrel van De Interieur Club. Uit handen van jurylid en editor in Chief van ELLE Decoration Evelien Reich ontvingen de winnaars de awards voor de interieurbranche.

De winnaars van De Interieur Club Awards 2022 zijn:


Links: Marcia en Gabriela van La Nena. Rechts: Anne van Heugten van Studio Nox.

Interieurtalent van het jaar | Nox Studio
Nox Studio van Anne van Heugten springt eruit. Anne is nog niet zo heel lang bezig en toch tonen haar projecten, stuk voor stuk een waar feest vol kleur, dessin en textuur, een hoge mate van bekwaamheid. Ze is begonnen met het maken van kussens en dit is uitgegroeid tot een full-service interieurbureau met een speciale expertise op het gebied van soft furnishings. Ze is heel savvy in het inzetten van social media en pop-up events. Door on- en offline met elkaar te combineren bouwt ze slim aan haar zichtbaarheid en following. One to watch.

Interieurprofessional van het jaar | La Nena
Marcia en Gabriela waren ooit collega's bij Denham en vonden elkaar in hun gezamenlijke liefde voor interieur. Samen zijn ze La Nena opgezet waarbij ze schitterend Spaans microcement aanbieden in toepassingen die verder gaan dan andere aanbieders in de markt. Naast de gebruikelijke toepassing op wand en vloer bieden ze ook tal van supertoffe interieurproducten aan die ze zelf ontwerpen. Daarnaast zijn ze in staat om tailormade interieurprojecten te realiseren. Door deze combinatie aan activiteiten tillen ze de techniek en het materiaal naar een hoger niveau.De Interieurclub Oeuvre Award 2022 | Winy Maas
Deze speciale De Interieur Club Oeuvre Award 2022 werd uitgereikt door Stephan van der Horst, eigenaar van Co van der Horst, en gaat dit jaar naar Winy Maas van MVRDV. Winy Maas, architect, stedenbouwkundige en landschapsdesigner, is met zijn Rotterdamse bureau MVRDV mover en shaker op gebied van duurzaam denken en bouwen. De vergroening en stadsklimaatsverbetering die Maas nastreeft, slaan internationaal aan. Ook de locatie van De Interieur Club Awards 2022, The Valley in Amsterdam, is ontworpen door Winy Maas. The Valley beneemt je de adem. Het gebouw heeft strakke buitenlijnen, maar in contrast daarmee, een organisch vormgegeven hart van natuursteen.

De Awards zijn een initatief van De Interieur Club, het platform voor de interieurprofessional van Nederland en Vlaanderen. De vakjury bestond dit jaar uit interieurontwerper Linda Lagrand, trendforecaster Jan Agelink en hoofdredacteur van ELLE Decoration Evelien Reich. De Interieur Club heeft een wekelijkse podcast welke de best beluisterde Nederlandstalige podcast in de design categorie in Nederland en Vlaanderen is en was dit jaar genomineerd voor de Dutch Podcast Awards. Verder bieden zij een academie en netwerkborrels voor interieurprofessionals.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: