Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Zeven botanische dessins met delicate bloemen en weelderig groen

BN Walls brengt de natuur in huis met de nieuwe Botanical collectie

Het Nederlandse behangmerk BN Walls introduceert nieuwe prints in de Botanical collectie. De behangcollectie die geïnspireerd is op de botanische trend bestaat uit verschillende patronen en ontwerpen met delicate bloemen, sprookjesachtige bomen en weelderig groen. Met dit botanisch behang brengt BN Walls het buitenleven naar binnen.  



De BN Walls Botanical collectie bestaat uit dessins met moderne ontwerpen in groene en natuurlijke tinten. Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de botanische trend die zich over de jaren heen heeft verspreid in interieurontwerpen. De natuur heeft het unieke vermogen om de ziel te kalmeren en de Botanical collectie speelt hierop in door het buitenleven naar binnen te halen.



De nieuwe collectie bestaat uit zeven verschillende prints die in 35 kleurvarianten beschikbaar zijn. Door de natuurlijke tinten en patronen is deze collectie tijdloos en rustgevend.

Meer informatie:
BN Walls
www.bnwalls.com

Publicatiedatum: