Producent Deli Home: 'Creëer juist nu extra licht in woningen'

Consumenten bewegen zich steeds meer weg van standaardproducten richting maatwerk

Consumenten bewegen zich steeds meer weg van standaardproducten richting maatwerk. Dat is ook goed zichtbaar in industriële deuren op maat, ziet producent Deli Home. Deze fabrikant van maatwerk kasten en metalen deuren en wanden op maat levert verschillende producten onder diverse merknamen aan Nederlandse en Belgische dealerschappen.

"We zien dat steeds meer consumenten weg willen van de standaardproducten en gaan voor een uniek en tijdloos exemplaar dat aan alle wensen voldoet", zegt een woordvoerder van de maatwerkfabriek in Gorinchem. "Een industriële deur maakt daarnaast een ruimte optisch groter. Zeker wanneer je deze deuren van plafond tot vloer laat doorlopen. Een glazen deur of scheidingswand maakt van twee aparte ruimtes één geheel. Met een industriële deur creëer veel licht in je woning door het vele glas, en dat is in trek bij consumenten."

Metalen deuren sluiten niet alleen naadloos aan bij de industriële interieurstijl maar passen door hun neutrale look & feel ook prima bij een minimalistische of  Scandinavische stijl of  juist in hotel chique of een landelijke stijl. "Kortom: een industriële deur past in elk type interieur."

Er kan in het assortiment van Deli Home gekozen worden voor verschillende type glas, zodat je in bepaalde ruimtes toch privacy kunt waarborgen. Melkglas laat bijvoorbeeld wel licht door maar je kunt er niet doorheen kijken. Rookglas geeft bijvoorbeeld een chiquer uitstraling dan transparant glas.

"Bij ons merk STIJL dutch furniture heb je de keuze uit vier soorten glas en de deuren zijn uitvoerbaar in wit, zwart en brons. De deuren maken we van aluminium en glas voor een strakke en robuuste look. Of je nu op zoek bent naar een industriële draaideur, taatsdeur, metalen wand of unieke hoekopstelling; alles is mogelijk."

Bij STIJL draait de consument zelf aan de knoppen, met ondersteuning en eventueel advies van de dealers. "De consument ontwerpt zijn eigen kast, meubel of industriële deur op maat, met een inrichting die aan alle opbergwensen voldoet en met de juiste maten die perfect passen binnen de beschikbare ruimte."

Meer informatie:
STIJL dutch furniture
Deli Home
Stadhuisplein 70
4203NS Gorinchem
+31 (0)183 691 234
opbergen.nl@deli-home.nl 
www.stijlfurniture.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.