Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Monique des Bouvrie en Roos Reedijk te gast in De Interieur Club Podcast

De wekelijkse podcast voor de interieurbranche heeft weer een mooie line up voor december. Iedere week diverse gasten en onderwerpen voor de interieurprofessional. Werk jij in de interieurbranche of op zoek naar inspiratie op het gebied van interieur? Dan is dit de podcast voor jou. Iedere maandag om 12.00 uur staat er een nieuwe podcast online op de bekende podcastkanalen. Dit zijn de gasten en onderwerpen voor december:


Sven Wenting, Roos Reedijk, Naomi Kruisselbrink, Monique des Bouvrie en Marie-Gon.

Maandag 5 december | Roos Reedijk
Interieurstylist Roos Reedijk trapt de maand af. Roos heeft één van de meest gewilde banen bij het RTL4 programma Kopen zonder kijken. Roos vertelt over het nieuwe seizoen en wat er veranderd is. Met haar creatieve ideeën, kleurrijke interieurs en positiviteit zet Roos in iedere aflevering de puntjes op de spreekwoordelijke i. Ook vertelt Roos over haar werk buiten het programma om.

Maandag 12 december | Monique des Bouvrie
Interieurontwerper Monique des Bouvrie over haar carrière als ontwerper en haar onlangs gelanceerde nieuwe collectie. Ook geeft Monique een aantal waardevolle tips voor jou als interieurondernemer.

Maandag 19 december | Marie-Gon
Kleurexpert Marie-Gon gaat met interieurontwerper Mark Timo in gesprek over de ondernemersminset. Het onderwerp van de podcast is: 5 redenen om niet in jezelf te investeren. Waarom is investeren in jezelf zo moeilijk?

Maandag 26 december | In the Spotlight
De terugkerende podcast waarin wij een aantal interieurprofessionals in de spotlight zetten. Hoe ondernemen zij? Waar lopen zij tegenaan? Hoe zijn ze gekomen waar ze nu zijn? Iedere keer weer een inspirerend en leerzaam podcast. Dit keer zijn Naomi Kruisselbrink en Sven Wenting te gast.

De Interieur Club Podcast is bezig met zijn tweede seizoen, dat gehost wordt door interieurontwerper Mark Timo. De podcast heeft inmiddels al meer dan 60 afleveringen online staan. Je kan de podcast luisteren, al meer dan 60 afleveringen, op Spotify, Apple en Google Podcast. Maar natuurlijk ook op de website!

Luisteren hiernaar De Interieur Club Podcast.

Meer informatie:
De Interieur Club
contact@deinterieurclub.com
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: