Opening INTR. Point Nuth op 8 december

Op donderdag 8 december opent het INTR. Point in Nuth officieel haar deuren. Woninginrichters en parketteurs uit de regio zijn van harte welkom om te ervaren wat het nieuwe INTR. Point te bieden heeft. Naast productdemonstraties door de Applicatie Specialisten van Uzin, Wolff en Pallmann, Soudal, Estillon en Rubio Monocoat kunnen de gasten op 8 december zélf het gebruiksgemak van verschillende producten ervaren, hun machines laten keuren en profiteren van spetterende verkoopacties.

Vestigingsleider Ad de Lange en vertegenwoordiger John Fredrix hebben grootse plannen voor de opening van het nieuwste INTR. Point op 8 december a.s. Iedereen is van 14.00 tot 18.00 uur welkom aan de Thermiekstraat 6B in Nuth.

Keuring machines en elektrische gereedschappen
Terwijl de gasten genieten van een hapje en een drankje kunnen elektrische gereedschappen en machines gratis worden gekeurd door DRM techniek. Met deze (verplichte) keuring wordt niet alleen de arbeidsveiligheid van de gebruiker/medewerker gewaarborgd, maar wordt ook de levensduur van de machines en gereedschappen verlengd. Na het keuren ontvangt de bezoeker een certificaat en een officiële keuringssticker waaruit blijkt dat het arbeidsmiddel is gekeurd volgens de NEN3140 norm.

Productdemonstraties en megakortingen
INTR. pakt flink uit tijdens de open dag op 8 december. De bezoeker kan die dag rekenen op megakortingen bij aankoop van geselecteerde producten. Ook zijn de Applicatie Specialisten van diverse vooraanstaande merken zoals Estillon, Soudal en Rubio Monocoat aanwezig voor productdemonstraties en technisch advies. UZIN UTZ is met de merken Uzin, Pallmann en Wolff vertegenwoordigd voor demonstraties en advies op het gebied van vloertechniek, parket en machines en gereedschappen.

Vooraf aanmelden voor extra korting
Ad de Lange en John Fredix verwachten een groot aantal bezoekers, ook omdat er voor de bezoeker bij vertrek een persoonlijke cheque klaarligt. Deze cheque geeft eenmalig recht op 10% korting bij een volgende afhaalorder bij het nieuwe INTR. Point in Nuth.

Nieuw INTR. Point Nuth
Met het nieuwe INTR. Point is Limburg sinds deze zomer een inspirerende showroom rijker waar parketteurs, woninginrichters, projectinrichters en ZZP-ers hun (particuliere) klanten mee naar toe kunnen nemen. Het meest zuidelijk gelegen filiaal is klimaatneutraal, is voorzien van elektrische laadpalen en heeft een groot afhaalmagazijn dat dagelijks wordt aangevuld. Het nieuwe pand telt maar liefst 652 m2 en biedt daarmee 125m2 extra magazijn- en showroomruimte Het nieuwe INTR. Point ligt op een centrale plek, vlak naast de A76. Nieuw bij INTR. in Nuth is een compleet assortiment voor de parketteur.

Nieuwe winkelformule voor INTR.
Het nieuwe winkelconcept voor INTR. is inmiddels ingevoerd bij de meeste INTR. Points in het land. In Delft en Leek opende INTR. een geheel nieuwe vestiging. In de nabije toekomst zullen de laatste INTR. Points een ‘make over’ krijgen. Voor een betere bereikbaarheid en meer magazijnruimte in de regio Hengelo staat ook een verhuizing van het INTR. Point op het programma.

Voordelen samenwerking INTR. en UZIN UTZ
INTR. is onderdeel van Uzin Utz Nederland. Ook voor de klanten van UZIN UTZ biedt de dienstverlening van de INTR. Points enorme voordelen. De lijmen, lakken, egalisaties en gereedschappen waar projectinrichters, parketteurs én ZZP’ers graag mee werken liggen nu altijd op het juiste moment en in de buurt op voorraad. Wanneer klanten een product zijn vergeten te bestellen of tekort komen, dan kunnen zij deze, na contact te hebben gehad met UZIN UTZ, direct afhalen bij een INTR. Point in de buurt. Hierdoor lopen projecten geen vertraging meer op. Uniek is bovendien dat in één verkoop alle aanverwante producten geleverd kunnen worden, zoals gordijnrails, stripjes of ondervloeren worden geleverd, hiermee worden klanten compleet ‘ontzorgd’.

Meer informatie:
Uzin-Utz
www.uzin-utz.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.