Zachte kleuren, romantische vormen en decoratieve meubels

Hml Bedding combineert in deze slaapkamer rust en landelijk met een vleugje romantiek

Een slaapkamer inrichten in een landelijke stijl is nog steeds erg populair. Dit komt omdat een landelijke inrichting rust uitstraalt en dat is meer dan welkom in de slaapkamer. Zo begint Hml Bedding haar persbericht.Zachte basis 
"Als basis in een landelijke slaapkamer kies je voor een boxspring in een natuurlijke stof met een wat meer gedecoreerd hoofdbord", aldus Hml Bedding. Hier is gekozen voor een boxspring in de stofkleur 01 Naturel met hoofdbord Adagio.

"Het kleine aantal knopen en de mooie afronding van het hoofdbord geven een romantische touch.
Deze combinatie vormt een zachte basis en dient als ware eyecatcher. Om het geheel warm en verrassend te maken, is het leuk om in de opmaak verschillende stoffen en patronen te combineren, zoals hier is gedaan met de (sier)kussens."

Mix & Match  
De meubels in deze stijl zijn romantisch van uitstraling en vaak gedecoreerd. Denk bijvoorbeeld aan een buikkastje, Frans nachttafeltje of klassieke linnenkast. "In de styling kun je een oude kandelaar en de koekoeksklok van oma mixen met romantische vaasjes in verschillende maten en kleuren. Om het af te maken kun je een accent van goud of koper toevoegen."

Vergeet ook  de planten en bloemen niet. Ze dienen niet alleen als kleurrijke decoratie, maar hebben ook een kalmerend effect en zorgen voor betere luchtkwaliteit, minder stress, betere hersenfuncties en een betere slaap.  

Meer informatie:
Hml Bedding
Van Leeuwenhoekweg 9
5482 TK Schijndel
info@hmlbedding.nl
www.hmlbedding.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.