Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Inspiratie en knowhow uit het programma van Christmasworld

Naast de presentatie van 's werelds grootste assortiment seizoens- en feestdecoraties, biedt Christmasworld ook een programma van evenementen die inspirerend zijn. De uitgebreide speciale presentaties en lezingen gaan in op de laatste ontwikkelingen in de consumptiegoederensector, waaronder belangrijke thema's als duurzaamheid, lifestyle & design, toekomstige retail en display-ideeën voor verkooppunten.

Thema's en trends van Christmasworld dit jaar
Het evenementenprogramma van Christmasworld biedt een schat aan ideeën. Met Trends 23+ heeft de bezoeker een exclusief overzicht van de nieuwste kleuren, vormen en ontwerpen in de hele sector. Stilbüro bora.herke.palmisano organiseert drie spannende trendwerelden met geselecteerde producten van exposanten in de Christmasworld Trend Area - en vooraanstaande sprekers in de Conzoom Solutions Academy zorgen ervoor dat u klaar bent voor de toekomst. De focus ligt hier op trends, maar ook op actuele onderwerpen zoals de effecten van globalisering, digitalisering en klimaatverandering op de consumentengoederensector.

De speciale presentatie Decoration Unlimited met de slogan "Down to Earth" laat zien hoe u opvallende etalage- en winkelontwerpen kunt maken die de belevingsfactor voor uw klanten maximaliseren. De speciale rubriek Christmas Delights heeft een authentiek kerstmarktgevoel en biedt originele culinaire cadeau-ideeën met een groot verkooppotentieel voor alle feestelijke evenementen gedurende het jaar.

Exposanten die zich bijzonder inzetten voor duurzaamheid zijn te herkennen aan ons speciale label Ethical Style by Christmasworld. Om ze te vinden kunt u gebruik maken van de filterfunctie in onze online exposantenzoekmachine of kijken naar de bewegwijzering op de beursstands. Ook nieuw zijn de Ethical Style Spots, die bijzonder duurzame producten van exposanten in de schijnwerpers zetten en veel ideeën en inspiratie bieden.

Meer informatie;
Christmasworld
www.christmasworld.messefrankfurt.com

Publicatiedatum: