Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sneakpreview voorbereidingen Trendz voorjaar

Trendz voorjaar komt steeds dichterbij en de organisatie is volop bezig met de voorbereidingen. Ze delen in een bericht een sneakpreview wat bezoekers kunnen verwachten op de inkoopbeurs die op 8, 9 en 10 januari gehouden zal worden in Gorinchem. 

De Winkel van de Toekomst
''In samenwerking met het SintLucas college te Boxtel gaan we De Winkel van de Toekomst presenteren op Trendz. De afgelopen weken hebben de studenten hard gewerkt aan de presentaties die zij ten toon gaan stellen op Trendz. Hierin gaan ze de bezoeker inspireren over hoe, naar hun idee, de winkel van de toekomst eruit kan zien. Daarnaast doen we dit om jong talent een podium te geven en hun ideeën te delen met de branche", aldus EasyFairs.

Bloemen & Planten plein
''Voor Trendz voorjaar zijn wij een hele mooie samenwerking aangegaan met Koninklijke VBW, Plantion, Groothandelscentrum Plantion en Bloem & Blad. Samen met hen creëren wij een plein voor de bloemisten en tuincentra met exposanten, demonstraties van onder andere Europees kampioene Hanneke Frankema, bloemwerk door aankomende talenten en een paneldiscussie. Dit alles om bloemisten en groenstylisten te ondersteunen bij hun dagelijkse bedrijfsvoering.''Trendz Voorjaar
www.trendzvakbeurzen.nl 

Publicatiedatum: