Hovek Projectinrichting bundelt krachten met woon- en projectinrichter

Het Almelose Ter Horst Wonen en Projecten en Hovek Projectinrichting met vestigingen in Enter, Zwolle en Apeldoorn gaan hun krachten bundelen. De samenwerking krijgt vorm door een deelname van 50% van Gâteau Investments B.V., die ook de aandelen bezit van Ter Horst Wonen en Projecten, in Hovek.

De huidige eigenaren van laatstgenoemde onderneming, Dick ten Brinke en Erik ten Hove, treden terug. Geert ten Brinke, zoon van Dick ten Brinke, verwerft eveneens 50% en wordt de nieuwe directeur van Hovek.Geert ten Brinke was de afgelopen jaren al actief binnen de onderneming als operational manager en kent de onderneming dan ook als zijn broekzak. “Toen duidelijk werd dat de huidige eigenaren van Hovek wilden terugtreden, trad een spannende tijd aan. Hovek is een gezonde onderneming die met veel liefde voor het vak en betrokken vakmensen is gegroeid. Om de groei verder vorm te geven zijn we op zoek gegaan naar een onderneming met dezelfde waarden en liefde voor het vak. We zijn dan ook erg blij dat we deze partner gevonden hebben”, aldus Geert ten Brinke.

Ook Wilfred Koek, directeur van Ter Horst Wonen en Projecten is zeer blij met de bundeling van krachten: “Onze deelname in Hovek biedt veel voordelen voor beide ondernemingen. Door de samenwerking kunnen we niet alleen onze kennis en ervaring delen, maar hebben we ook een sterkere positie op de inkoopmarkt. Voor Hovek betekent de samenwerking dat ze nu ook gebruik kunnen maken van onze kennis en ervaring op het gebied van vloeivloeren en houten vloeren. We hebben tijdens de overname overigens niet alleen gekeken naar het financiële plaatje, het was minstens zo belangrijk dat de cultuur van beide ondernemingen bij elkaar passen. Het spreekt voor zich dat we zeer blij zijn met de samenwerking met Hovek."

Beide ondernemingen kennen een rijke historie in de branche en richten zich primair op de professionele markt. Hovek Projectinrichting bestaat meer dan 40 jaar en is in die periode uitgegroeid tot een gezonde, stabiele onderneming die zich richt op de zorgsector, scholen en utiliteitsbouw. De historie van Ter Horst Wonen en Projecten gaat zelfs terug tot 1935.

Ter Horst bedient dezelfde markten als Hovek maar heeft daarnaast ook een stevige positie weten te verwerven met hoogwaardige stoffering bij particulieren. Voor het personeel, de klanten en de leveranciers van beide ondernemingen verandert er op korte termijn niets. De ondernemingen blijven onder eigen naam opereren en zetten hun activiteiten voort op de huidige locaties.

Meer informatie:
Ter Horst Wonen & Projecten
0546 811 198
info@terhorstprojecten.nl
www.terhorstprojecten.nl

Hovek Projectinrichting
0547 386 080
info@hovek.nl
www.hovek.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.