Vescom blaast wandbekleding nieuw leven in

Met de release van Kilby's nieuwe, op de natuur geïnspireerde palet blaast Vescom een ​​van haar 'meest populaire wandbekleding' nieuw leven in.

Universele aantrekkingskracht 
Bijdragen aan het aanhoudende succes van Kilby is de universaliteit ervan. Met zijn non-directionele linnenlook is Kilby subtiel maar toch onderscheidend. Zijn aanwezigheid en structuur bieden een look en feel ongeëvenaard door geverfde oppervlakken zonder een ruimte te overweldigen. Dat maakt hem niet alleen passend voor elke schaal – van bescheiden gangen of kamers tot grote vlakken en open ruimtes – maar voor elk type interieur, van horeca tot zorg.Voldoen aan moderne eisen 
Terwijl de scheidslijnen tussen ruimtelijke typologieën vervagen en multifunctionele interieurs een hulpmiddel worden om moderne levensstijlen te ondersteunen, maakt de flexibiliteit van Kilby de wandbekleding een aanwinst voor de ruimtes van vandaag.

Handgemaakte combineerbare kleuren 
De in-house kleurexperts van Vescom hebben met de hand een geavanceerd maar fris nieuw Kilby-palet samengesteld, met speciale aandacht voor kleurgroepen – hoe bepaalde tinten en tinten harmonieus kunnen worden gecombineerd.

Op de natuur geïnspireerd palet 
Afgestemd op de hedendaagse tijd door zijn sterke verbondenheid met de natuur en het welzijn, varieert het 33-kleurenpalet van Kilby van aardse tinten tot frisse bloementinten. Er zijn stoffige roze en okers, grasgroene en zachte lavendel die doen denken aan weelderige velden en weiden, en een scala aan blauwtinten die de diepte van de oceaan overspannen tot een zachte lucht. Met tal van veelzijdige neutrale kleuren versterkt het gevarieerde aanbod de universaliteit van Kilby verder.

Ultrasterk en hygiënisch 
Kilby maakt deel uit van Vescom's brede assortiment van succesvolle op textiel geïnspireerde vinyl wandbekleding , gebruiksvriendelijke producten met de look en feel van natuurlijke stof die sterk genoeg zijn voor drukbezochte projectruimtes. Kilby+Protect biedt een extra verdedigingslaag in interieurs , een wandbekleding die zo hygiënisch is dat hij kan worden gebruikt in ziekenhuizen, operatiekamers en bejaardentehuizen. Kilby+Protect heeft een sterke weerstand tegen agressievere chemicaliën, zoals alcoholen, oplosmiddelen, bleekmiddelen, zuren en basen. Om dit voordeel zo laagdrempelig mogelijk te maken, zijn zes Kilby+Protect-kleuren zelfs verkrijgbaar bij een minimale bestelling van slechts 1 meter.

Producten die lang meegaan 
Kilby maakt al lang deel uit van de wandbekledingcollectie en benadrukt Vescom's toewijding aan het ontwerpen en maken van producten die lang meegaan - zowel fysiek als esthetisch. Vescom wandbekleding is niet alleen extreem duurzaam en heeft een lange levensduur, maar is door het duurzame design ook tijdloos.

Meer informatie:
Vescom
www.vescom.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.