Antwoorden van minister op vragen 'Woede over WOZ gluurders' later

Minister Bruins Slot (BZK) meldt dat de antwoorden op vragen over het bericht 'Woede over WOZ gluurders - Gemeente wil foto's interieur' later komen dan gebruikelijk. De Tweede Kamerleden Kops (PVV), Van Haga (Groep-Van Haga), Peter de Groot en Strolenberg (beiden VVD) hebben de vragen gesteld.

Op 25, 26 en 31 oktober zijn aan de minister voor Volkshuisvesting en Ruimtelijke Ordening vragen gesteld over het bericht in de Telegraaf van 25 oktober jl. "Woede over WOZ gluurders - Gemeente wil foto's interieur" door respectievelijk de leden Kops (PVV), Van Haga (Groep van Haga), Peter de Groot en Strolenberg (beiden VVD).

Hanke Bruins Slot: "De vragen zijn gesteld aan MVRO, maar worden door mij, mede namens de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst, beantwoord. De reden hiervoor is dat ik verantwoordelijkheid draag voor het stelsel van gemeentelijke belastingen in algemene zin en de staatssecretaris van Financiën - Fiscaliteit en Belastingdienst voor de Wet waardering onroerende zaken.

De vragen kunnen tot mijn spijt niet binnen de gebruikelijke termijn beantwoord worden. Oorzaak van het uitstel is dat de interdepartementale afstemming ten behoeve van de beantwoording meer tijd vergt", besluit Bruins Slot.

Bron: Rijksoverheid


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.