In nieuw boek ‘Ruimte, Ruimer leven voor iedereen’

Experts en BN’ers delen kennis en ervaring op gebied van eenvoudig ruimer leven

‘Ruimte, Ruimer leven voor iedereen’ is een inspirerend boek over de ruimten waarin wij wonen en werken. Boordevol handige tips, eyeopeners en inspirerende weetjes over hoe je met die ruimten kunt omgaan. Het boek behandelt alle ruimten in het huis en de verschillende levensfasen die invloed hebben op ons ruimtegebruik. Experts en BN’ers delen hun kennis en ervaring op het gebied van inrichting, verhuizen, opruimen en vooral: eenvoudig ruimer leven.

Ruimte… Wat is dat eigenlijk? Of je nu in een royaal huis woont óf een klein appartement; gevoel van ruimte maakt iedereen gelukkig. Dat valt ook best zelf te creëren. Met een slimme aanpak verander je iedere m2 in je ‘eigen oase’.

Kleur, Woondromen, Ruimtegebrek, Gezinsuitbreiding, Tiny Living, Verhuizen, de Thuiswerkplek, Ontspullen al deze onderwerpen en meer komen in dit lijvige boek aan de orde!

Interviews met o.a. interieurdecorateur Suzanne Loggere, kleurexpert Heleen van Gent, kunstenaar Mart Visser en Winston Gerschtanowitz van Interieur marktplaats Whoppah.

Ruimte
Méér ruimte kan echt van alles inhouden: het opruimen van kamers of het slimmer inrichten van een kelder of zolder die misschien niet iedere dag gebruikt wordt, maar zeker iets kan toevoegen aan het woongenot. Behalve van een betere praktische indeling, kan de beleving van een kamer opfleuren van nieuwe gordijnen met een mooie lichtinval, verandering van kleur op de wanden en zelfs de toepassing van een simpele geurkaars. Soms hebben de kleinste dingen het grootste effect.

Ontspullen
Langzaamaan wordt de behoefte aan ruimte gedurende ons leven anders. De kinderen gaan uit huis, waardoor een of meerdere kamers een nieuwe bestemming kunnen krijgen, bijvoorbeeld als hobby- of werkkamer. Wanneer de pensioenleeftijd bereikt wordt, gaan mensen vaak iets kleiner en goedkoper wonen.

Release van het boek staat gepland op 5 december. 

Meer informatie:
WOTH Studio
www.wothstudio.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.