Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Decosit 2023 wordt vóór Maison&Objet gehouden

Na een positieve evaluatie van de vorige editie kondigt de organisatie van Decosit met trots de info voor volgend jaar aan: in 2023 vindt Decosit plaats op 5 & 6 september, vóór Maison&Objet. Het wordt een ideaal moment om de najaarscollecties van toonaangevende bedrijven in meubel- en decoratiestoffen te bekijken. Fedustria, de beroepsvereniging van toonaangevende textielbedrijven in België, blijft samen met haar leden de organisator van dit evenement.



High end beurs
Decosit is een high end beurs met een beperkt aantal exposanten om de dialoog tussen fabrikanten en kopers te vergemakkelijken. De meerderheid van de exposanten en bezoekers is Belgisch, maar ook buitenlandse bedrijven zijn goed vertegenwoordigd. Dit jaar mochten ze zowel exposanten als bezoekers uit Nederland, Polen, de Verenigde Staten en India verwelkomen.

Daphne Renier, Product Manager Textiel bij Fedustria, evalueert: "Decosit werd niet overspoeld door grote massa's, maar het was een zeer gericht publiek, zodat de kwaliteit van de bezoekers de kwantiteit overtrof. Daardoor konden de exposanten ook uitgebreid tijd besteden aan hun klanten. Decosit staat garant voor kwaliteitsvolle contacten en een zeer persoonlijke aanpak in een gemoedelijk kader. Dit onderscheidt Decosit van de vaak grootschalige beurzen."

Snel vooruit naar 2023
Het brede aanbod van interieurtextiel - van meubelstoffen tot raam- en wandbekleding - verzameld in het hart van Europa, is van groot belang voor zowel producenten als kopers. Voor 2023 wil Decosit nog meer buitenlandse bezoekers aantrekken met een nog sterkere en grotere Belgische vertegenwoordiging. België staat garant voor topkwaliteit en is het kloppend hart van de textielsector. Daarom wordt op 5 september 2023 een speciale Belgian Night georganiseerd met een bekende keynote speaker.

Een unieke netwerkplaats
Gecombineerd met de geraffineerde uitstraling in Hal 10, een gerestaureerde Art Deco hal van Brussels Expo, is de locatie van Decosit perfect geschikt voor het interieur netwerkevenement van het seizoen.

Daphne Renier ontvangt bezoekers graag van 10.00 tot 18.00 uur in Hal 10 van Brussels Expo. Zij is het aanspreekpunt voor alle vragen over dit initiatief.

Meer informatie:
Decosit
www.decosit.brussels

Publicatiedatum: