Samenwerking Zoofy & Perfection

Praxis zorgt voor witte kerst met 'schilder make-over' actie

Dit jaar hoeven we niet te hopen dat de weergoden ons rond kerst goed gezind zijn want Praxis zorgt voor een witte kerst met de actie ‘Wie gun jij een witte kerst?’. Wij geven namelijk twee keer een binnen schilder make-over t.w.v. €5000 weg. Hiermee willen we iemand die net dat extra zetje nodig heeft of een organisatie die de middelen niet heeft, een steuntje in de rug geven. Praxis klanten kunnen vanaf 28 november iemand of een organisatie nomineren voor het winnen van de binnen schilder make-over. Van de buurvrouw die altijd iedereen een handje helpt tot het buurthuis dat wel een likje verf kan gebruiken, alle inzendingen zijn welkom. Vervolgens kiest een jury uit alle inzendingen twee winnaars en zal onze partner Zoofy zorgen voor ‘een witte kerst’ bij de winnende inzendingen. 

Wie gun jij een witte kerst?
Vanaf maandag 28 november kunnen klanten in alle Praxis-winkels op een kaartje schrijven wie ze nomineren en waarom ze diegene een binnen schilder make-over gunnen. Dit kaartje kunnen ze achterlaten in een grote Perfection verf emmer. Uit de inzendingen zullen door een jury twee winnaars gekozen worden. En geheel volgens de kerstgedachte geven we niet alleen de binnen schilder make-overs weg, maar maken we nog meer mensen blij door ook vijf keer een dagje SnowWorld t.w.v. €200 en 100 Praxis waardebonnen t.w.v. €50 (te besteden aan Perfection en Renaulac verf) te verloten.

Samenwerking Zoofy & Perfection
De ‘Wie gun jij een witte kerst?’ actie is een samenwerking met de leverancier van Perfection verf en onze partner Zoofy. Zoofy levert de vakmannen voor de binnen schilder make-over en de leverancier van Perfection zorgt uiteraard voor de verf en sponsort ook de prijzen. Wij zijn blij dat we samen met Zoofy & de leverancier van Perfection zo’n mooie actie hebben kunnen optuigen waarbij we meerdere mensen een fijn begin van het nieuwe jaar kunnen geven.  

De actie loopt van maandag 28 november 09:00 uur tot zondag 24 december 21:00 uur. Kijk hier voor de volledige actievoorwaarden.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.