Zuiver Group gastheer voor ING-delegatie

"Gisteren (24 november) een geweldig leuke bijeenkomst gehad voor ING collega’s bij meubelgroothandel Zuiver Group in Westzaan", begint Dirk Mulder op LinkedIn. "Naast een geweldige ontvangst met heerlijke lunch kunnen genieten van het heerlijke sint gebak van Jaap-Jan Landsaat."Vervolgens kregen ze tijdens een inspirerende rondleiding door de showrooms van onder andere Zuiver, Dutchbone en BoldMonkey, het verhaal te horen over de oprichting en het succes van Zuiver door mede-oprichter en creatieve director Caroline van Velze.

"Daarna konden we veel leren van de presentatie van Dennis Zuurhout en Sven van der Roest van CloudSuite over de belangrijkste ontwikkelingen in de B2B e-commerce", besluit Dirk.Dennis Zuurhout, marketing manager bij CloudSuite: "Op uitnodiging van Dirk Mulder en Jelte Bruins Slot heb ik een presentatie mogen geven aan ING Trade & Retail over het belang van B2B e-commerce. Aan een enthousiaste groep heb ik samen met Sven van der Roest de laatste e-commerce ontwikkelingen gepresenteerd."Bron: LinkedIn


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.