Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
René van Dekken over feestelijke opening nieuw pand Heditex:

"Een gebouw met potentie, gekocht op de groei"

Afgelopen vrijdag (18 november) was het de hele dag feest in Boxtel. Heditex, groothandel voor de woning- en projectinrichting, opende namelijk haar nieuwe vestiging in Noord-Brabant. "We zijn ontzettend blij met dit complete pand", vertelt commercieel directeur René van Dekken. "Het is een gebouw met veel mogelijkheden." 


René van Dekken, commercieel directeur bij Heditex.

Het interieurbedrijf is ambitieus en verwacht de komende jaren flink te groeien. En dan is het handig dat een pand de groei aan kan. "Dat is zeker het geval. Er is nog veel ruimte tot groei", licht René toe. In totaal is het gebouw zo'n 2000 m2 groot. Naast het logistieke gedeelte, is het ook voorzien van een showroom.



Het is geen toeval dat Heditex neer is gedaald in Boxtel. René geeft aan dat hun pijlen hier al een langere tijd op gericht waren. Het gebouw kwam op hun pad toen Heditex de verkoopactiviteiten inzake vloeren- en vensteractiviteiten voor de woning- en projectinrichting van Schadébo Den Bosch B.V. overnam. "We zijn ervan overtuigd dat er nog veel winst te behalen is in deze regio", waarmee hij doelt op Limburg en Brabant. "Zo zullen we ons nog meer gaan richten op de lokale winkels en vloerenspeciaalzaken."



Tijdens de feestelijke opening waren er meerdere leveranciers van Heditex aanwezig. Zo waren onder andere Forrest, Festool, Eurocol, Masters en Numatic aanwezig. Tijdens de opening hebben zij de aanwezigen geïnformeerd over de recente ontwikkelingen binnen de organisatie op het gebied van venster, vloer en vloerbenodigdheden. "Tevens hebben we een plein gecreëerd, waarop allerlei soorten acties werden aangeboden. Verder werden er demonstraties gegeven door partners van ons." Op deze manier werd er een beursgevoel gecreëerd.



Tevens werd het eigen merk Bodiax in het zonnetje gezet. De laminaatcollectie werd onlangs gelanceerd door Heditex. Binnen de serie kan er gekozen worden uit verschillende plankbreedtes, namelijk: 198 mm. (BL150 Avanta), 220 mm. (BL350 Naturale) en 244 mm. (BL200 Estante).



Tenslotte wil René iedereen bedanken voor het bezoek aan de nieuwe vestiging in Boxtel. "Met trots blikken we terug op een fantastische dag met een productieve opkomst, positieve gesprekken en een goede sfeer."

Iedereen die niet in de gelegenheid was om langs te komen, maar wel nieuwsgierig is geworden, kan contact opnemen via verkoop@heditex.com óf een bezoek brengen aan de website.



Meer informatie:
Heditex
Korenmolen 16
5281 PB Boxtel
088 055 3333
verkoop@heditex.com
www.heditex.com