Decorette zoekt ondernemende interieurprofessionals

De wereld is aan het veranderen en Decorette beweegt hierin mee. Consumenten hebben weinig tijd en willen tegelijkertijd graag ontzorgd worden. Decorette heeft hier de oplossing voor, met een mobiele ‘winkel’. Zo is het aan de klant om te kiezen, voor persoonlijk advies aan huis of in één van de woonwinkels verspreid over het land. Ben jij de creatieve ondernemer die past in dit nieuwe concept? Kom dan naar de informatiemiddag op 28 november op het hoofdkantoor van Decorette en hoor alles over deze nieuwe formule en andere mogelijke samenwerkingsvormen.

Over Decorette
Wonen is een persoonlijke beleving en het gevoel van thuis voelen verschilt per persoon. Als woonprofessional weet Decorette hoe ze dit gevoel moeten vertalen naar een interieur. Samen met hun service en vakmanschap maakt dit Decorette tot een onmisbare en betrouwbare formule in de interieurbranche. Decorette geeft thuis zijn een nieuwe betekenis. Dit doen zij in bijna 50 winkels verspreid over Nederland. In 2022 lanceerde Decorette haar nieuwe winkelconcept – een woonatelier met inspiratiekamers - in Maassluis en Nieuw-Vennep. 

“Decorette: een betrouwbaar bedrijf met rijke 50-jarige historie, waar veel kennis over de consument is opgebouwd. Een bedrijf met een duidelijke strategie. De winkel in Maassluis is het winkelbeeld waar iedere stylist mee zou willen samenwerken, qua look, feel en producten. Iedere Decorette moet er zo gaan uitzien binnen een aantal jaar. Een unieke kans om met hen samen te werken en in welke vorm is allemaal bespreekbaar!”

-Mariëlle Verbeek, Studio Plek

Waar is Decorette naar op zoek?
Decorette is op zoek naar creatieve ondernemende interieurprofessionals die samen willen werken met Decorette. Jij bent de schakel tussen het merk en stijlgroepen en zult namens Decorette persoonlijke interieuradviezen geven bij mensen thuis. Hiervoor zoeken zij interieurprofessionals die hun weg kennen binnen de interieurbranche en beschikken over goede communicatieve eigenschappen. Past dit bij jou? Kom dan op 28 november naar de informatiebijeenkomst van Decorette en hoor alles over de mogelijkheden om samen te werken of een mobiele ‘winkel’ te beginnen.

What it is in it for you?
Wanneer je je als interieurprofessional aansluit bij Decorette betekent dat je optimaal van ons betrouwbare imago profiteert. En van alle inspanningen van de (online) marketing-afdeling van Decorette, die continu bezig is met het ontwikkelen van folders, magazine, uitnodigende campagnes en activerende content voor de website en alle social mediakanalen. Kortom alles om de consument naar jou te leiden.

Praktisch
Heb jij interesse? Dan zien we je graag op 28 november om 13:30 uur bij EK retail (het moederbedrijf van Decorette) in Hoevelaken. Carin Frijters (naast voorzitter van BNS Crisp ook projectleider New Business bij Decorette) en Heinz Ros (acquisitiemanager Decorette) vertellen alles over wat Decorette jou te bieden heeft met deze nieuwe formule service.

Datum: 28 november
Tijd: 13.30 – 16.00 uur
Locatie: eK retail, Koninginneweg 1, 3871 JZ Hoevelaken

Aanmelden
Dus, ben jij die interieurprofessional die toe is aan een nieuwe stap, krijg je energie van het contact met mensen en zit het ondernemen in jouw genen? Meld je dan aan via c.frijters@ek-retail.com 

Meer informatie:
Decorette
www.decorette.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.