Meubelproducent Room 108 neemt achtergelaten ruimte van meesterbakker in

De ruimte die meesterbakker Robèrt van Beckhoven bij KVL in Oisterwijk heeft achtergelaten, wordt opgevuld door Room 108. De meubelzaak blijft zijn klanten wel ontvangen aan de Heusdensebaan. "We zijn daar uit ons jasje gegroeid en brengen nu de back office over naar KVL", vertelt eigenaar Marc Verhoeven aan het Brabants Dagblad. "Onder andere onze foto- en videoshoots gaan we er onderbrengen."Room108 is bedacht door een jonge groep ondernemers met liefde voor moderne meubels die passen bij de laatste woontrends. Door de krachten van creativiteit, technisch inzicht en doorzettingsvermogen te bundelen is het merk Room108 ontstaan. Al de producten worden gemaakt in eigen fabrieken waardoor ze het gehele productieproces in eigen hand hebben. 

"We begonnen als bankstellenmerk, maar zijn inmiddels uitgegroeid tot een compleet meubelmerk. Naast banken bestaat onze collectie nu ook uit fauteuils, stoelen en tafels. Onze collectie is niet alleen door heel Nederland te bewonderen bij onze Room108 brandstores en dealers, maar inmiddels ook in België, Duitsland en Tsjechië", valt te lezen op de website.

Meer informatie:
Room108
www.room108.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.