Horecava na twee jaar afwezigheid weer terug op de agenda

Meubilair, design en de interieurarchitectuur zijn heel bepalend bij neerzetten van horecaconcept

Na twee jaar afwezigheid keert Horecava weer terug. Van 9 tot en met 12 januari komt de horeca weer samen in RAI Amsterdam voor deze vakbeurs. Duurzaamheid, personeel en innovatie staan deze editie centraal. Uiteraard zijn meubilair, design en de interieurarchitectuur  heel bepalend bij het neerzetten van een horecaconcept.  Vorig jaar werd de vakbeurs verplaatst naar het voorjaar. Dit besluit nam de organisatie, in afstemming met de horecabranche. Horecava staat bekend als de toonaangevende Horeca vakbeurs in Nederland, met een volledig en kwalitatief aanbod voor de gehele branche, waar fysiek verbinden en gastvrijheid centraal staan.

“Een zeer heftige beslissing, we hadden het zo graag anders gezien en wilden zo graag met een prachtig fysiek evenement het nieuwe jaar aftrappen", zei Carlijn Groen – Wijnmalen, director food Horecava, destijds.

Bron: Bakkers in Bedrijf 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.