Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschillen tussen Wit, Ral 9016 en RAL 9010?

RAL 9016, RAL 9010 of gewoon wit... Wat is nou precies het verschil? Flexa weet dit als geen ander. Vandaar dat de verffabrikant het nog eens duidelijk uitlegt.

WIT
De witte tint Wit is de meest neutrale wit die je kunt kiezen. Het is de basis van alle tinten wit. Aan deze wit is namelijk geen enkele kleur toegevoegd. Het is een wit die altijd goed is en overal bij past. Witter dan deze wit kun je niet krijgen.

RAL 9016
Deze koelere wit wordt ook wel verkeerswit genoemd. Er is namelijk een vleugje groen aan het recept toegevoegd waardoor deze wit frisser oogt. Het is een witte tint die veel in nieuwbouw huizen wordt gebruikt. Deze populaire wit kun je gebruiken als je een frisse uitstraling aan de kamer wilt geven.

RAL 9010
Kies voor RAL 9010 als je een warme wit wilt. De kleur ziet er als wit uit, totdat je er een vel wit papier bij houdt. Deze wit wordt ook wel gebroken wit genoemd. Zeer geschikt om bijvoorbeeld in een ruimte aan de noordzijde van je huis te gebruiken, waar het licht wat koeler is en de ruimte daardoor wat killer aanvoelt. RAL 9010 komt ook erg goed tot zijn recht in een ruimte waarin veel natuurlijke materialen (zoals bamboe, wol of hout) zijn gebruikt.

Meer informatie:
Flexa
www.flexa.nl

Publicatiedatum: