Interfloor lanceert vernieuwde Globe Project Econyl Yarn

"Een van de eerste en reeds jaren best verkochte en zeer gewaardeerde ECONYL tapijt collecties van Nederland ‘Globe Project Econyl Yarn’ is vernieuwd met een fantastisch actueel kleurenpalet", laat Interfloor weten. De projecttapijten zijn gemaakt van 100% geregenereerde en regenereerbare ECONYLgarens. 

“SDN Econyl® tapijt
Deze duurzame Solution Dyed Nylon ECONYL vezels worden – zonder verlies van kwaliteit – geregenereerd uit wereldwijd pre- en post consumer Polyamide 6.0 afval waaronder ronddwalende visnetten uit oceanen, industrieel plastic, textiel- en tapijtresten.

De vrijwel oneindige recycling van PA6-garen – waar Interfloor ECONYL tapijt van is gemaakt – levert een aanzienlijke CO2-besparing op ten opzichte van verbranding. Samen met minder water- en landvervuiling een drievoudige milieuwinst. Doel hierbij is het sluiten van de kringloop van vloeren en het behoud van onze aarde, ‘Globe’.

“Een combinatie van klasse en duurzaamheid”
Globe Project – ECONYL Yarn is een bewuste én onderhoudsvriendelijke keus. Deze compacte gesneden pool met een poolgewicht van ongeveer 1300 gram per m2 heeft een geluidsabsorptie, hoge lichtechtheid, is stevigheid en heeft glans.

De door-en-door geverfde SDN garens zijn bleekmiddelbestendig waardoor ‘easy to clean’ omdat ze bestand zijn tegen agressieve reinigingsmiddelen. Samen met een uitstekende vlekweerstand en vuilbestendigheid zijn Interfloor SDN-projectkwaliteiten ook aanbevolen in de sector van de gezondheidszorg.Frisé voor intensief privaat en project gebruik
Globe Project – ECONYL Yarn is geschikt voor de meest intensieve en commerciële interieurtoepassingen. Van luxe gangen in hotels tot verzorgingscentra en van druk kantoor tot werkkamer aan huis, Globe Project voelt zich er thuis.

De 16 uiteenlopende ton-sur-ton kleuren zijn zorgvuldig samengesteld uit 3 subtiele kleurnuances voor een prachtige weelderige look. Pittige kleuren als goudgeel en aqua tot een veelvoud ingetogen beiges en greiges.

Ook verkrijgbaar in tapijttegels
Net als alle andere Interfloor tapijten is deze vloerbedekking kamerbreed op 4 meter. Vanaf 50m² is deze kwaliteit echter ook verkrijgbaar in tapijttegels. Samen met andere Interfloor kwaliteiten die ook in tegels verkrijgbaar zijn kunnen prachtige combinaties gemaakt worden voor speelse en efficiënte ruimte indelingen.

Meer informatie:
Interfloor
www.interfloor.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.