Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Sanitairwinkel start met een nieuwe service

Sanitairwinkel lanceert in samenwerking met Interieurarchitectenbureau Lasut en Braun een nieuwe service: Stijladvies aan huis. Een professionele interieurarchitect komt bij je thuis om je te adviseren bij de inrichting van je badkamer. Zo wordt het een stuk simpeler om je droombadkamer samen te stellen. "En koop je vervolgens je badkamer bij Sanitairwinkel? Dan is deze inspirerende service uiteindelijk ook nog eens gratis", meldt Sanitairwinkel in een persbericht.



Stijladvies aan huis
Geen tientallen showrooms afstruinen op zoek naar inspiratie, maar een stylist aan huis die precies helpt waar dat nodig is. Met de Stijladvies aan huis-service van Sanitairwinkel komt een professionele interieurarchitect aan huis om de stijl en wensen voor de badkamer te bespreken.

In dit complete advies wordt er naast tegels en sanitair ook gekeken naar de juiste verfkleur, verlichting en hoe de badkamer is aan te sluiten bij de rest van het interieur. Wat je ontvangt na dit bezoek? "Een compleet uitgewerkt plan met daarin een professionele tekening, tips en een moodboard voor de toekomstige droombadkamer. Met dit plan kun je vervolgens naar de showroom van Sanitairwinkel komen om de producten te bekijken en een offerte te ontvangen die past binnen jouw budget."

Samenwerking Sanitairwinkel x Lasut en Braun
Voor deze Stijladvies aan huis-service is Sanitairwinkel de samenwerking aangegaan met interieurarchitectenbureau Lasut en Braun. Voor €199,- komt de professionele interieurarchitect van Lasut en Braun aan huis om te helpen met het samenstellen van een droombadkamer. Na afloop van het Stijladvies aan huis ontvang je naast het plan een kortingsvoucher t.w.v. €200,-. Welke te verzilveren is in de showrooms van Sanitairwinkel. Zo is het Stijladvies aan huis bij aankoop van een badkamer uiteindelijk helemaal gratis.

Meer informatie:
Sanitairwinkel
www.sanitairwinkel.nl

Publicatiedatum: