Op 19 november 2022 is het weer zover....

Waarom een Wereld Toilet Dag?

Sinds 2008 is 19 november door de Verenigde Naties uitgeroepen tot de ‘Wereld Toilet Dag’. Het doel van deze dag is het grote publiek bewust te maken van het gebrek aan goede sanitaire voorzieningen in sommige delen van de wereld en het verbeteren daarvan. Ongeveer een derde van de wereldbevolking heeft geen toilet.

Bij Duravit staat hygiëne hoog in het vaandel. Met het HygieneFlush spoelsysteem van Duravit bereik je maximale hygiëne thuis. Onafhankelijke tests tonen aan dat dit type spoeling de toilet optimaal reinigt. De perfect doordachte waterstroom creëert een draaikolk die te allen tijde een ideale spoeling garandeert met slechts 4,5 liter water. Deze technologie, ontwikkeld door Duravit, combineert de roterende spoeling met de open Duravit Rimless spoelrandtechnologie.

Voor nog meer hygiëne zijn alle HygieneFlush-toiletten standaard uitgerust met het beproefde HygieneGlaze keramische glazuur. HygieneGlaze bereikt een remming van bacteriële vermenigvuldiging: Na 24 uur is ongeveer 99,9% gedood. Het antibacteriële glazuur wordt in het toilet gebrand. Op deze manier is het extra effectief waar bacteriën bijzonder vaak voorkomen. De beide hygiënefuncties HygieneFlush en HygieneGlaze van Duravit bieden samen maximale hygiëne en bescherming voor de perfecte feel-good ervaring op het toilet. 

Naast normale toiletten heeft Duravit ook douche-wc’s in het programma die voor extra hygiëne en comfort zorgen.

Meer informatie:
Duravit
www.duravit.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.