Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Verschrikkelijk ongeluk noopt eigenaar van De Interieurstudio tot sluiting

"Twee seconden waren er voor nodig om iets heel kostbaars kwijt te raken...", begint Jolanda Leguijt - Hibma op LinkedIn. "Als je mij begin dit jaar had verteld dat ik dit jaar zou afsluiten met het einde van De Interieurstudio, dan had ik je waarschijnlijk vierkant uitgelachen. Hoezo? Het team was weer compleet na Jessica haar zwangerschapsverlof en fantastische zakelijke opdrachten lagen op de plank. Een prachtig mooi vooruitzicht samen met mijn meiden."


Jolanda Leguijt - Hibma.

Alles aangedaan
Jolanda vervolgt: "Tot die twee seconden in april waarin iemand niet oplette en frontaal achterop onze auto botste. Met voor mij tot gevolg dat ik ben opgezadeld met een whiplash en hersenklutsel (veel vergeten, niet meer logisch kunnen organiseren en vooral nog maar met moeite een ding tegelijk kunnen doen)."

Vol goede moed heeft Jolanda er alles aan gedaan om haar bedrijf en alles wat ze in acht jaar tijd heb opgebouwd te redden. "Inmiddels zijn we 9 maanden verder en moet ik helaas concluderen dat ik niet meer ben wie ik was en dat ik (voorlopig) niet meer kan wat ik kon. Een hele pijnlijke conclusie maar een waar ik mee verder zal moeten."

Interieurstudio sluiten
De Interieurstudio is vanaf nu dan ook permanent gesloten, de stekker gaat eruit per 1 december 2022. Het pand zal Jolanda behouden en is per januari 2023 beschikbaar voor langdurige zakelijke verhuur.

"Tranen van verdriet, een verschrikkelijk leeg gevoel, maar vooral intens dankbaar voor de fijne samenwerkingen die ik mocht aangaan en de geweldige projecten die ik heb mogen realiseren. Ondanks alles kijk ik onzeker maar ook vol vertrouwen uit naar de toekomst waarin ik mij eerst volledig focus op maximaal herstel. Van daaruit ga ik verder kijken naar wat er op mijn pad komt", besluit Jolanda.

Geïnteresseerde in de domeinnamen www.interieurstudio.nl en www.deinterieurstudio.nl mogen Jolanda een bericht sturen via LinkedIn.

Bron: Jolanda Leguijt - Hibma

Publicatiedatum: