Moeilijke beslissing voor woonboulevard

De afgelopen tijd hebben ze bij Woonboulevard Oldenzaal intensief overleg gevoerd over hoe om te gaan met de extreem gestegen energieprijzen. "Als woonboulevard verbruik je gewoon veel stroom en gas en ondanks de al eerder ingezette verduurzamingsslag zijn wij momenteel nog afhankelijk van het normale gas- en electriciteitsnetwerk. Wel is er via diverse warmtepompen de laatste jaren al een forse slag gemaakt van gas naar electra", meldt de woonboulevard.Gas en electra kosten zijn echter beide fors gestegen. De rekeningen zijn daardoor ook minimaal verdrievoudigd sinds januari. "De vraag is dan hoe je het beste de kosten kunt beheersen, de klant tevreden kunt houden, maar natuurlijk ook ruimte overhoudt om de noodzakelijke investeringen voor continuïteit te kunnen blijven doen. In dat laatste kader hebben wij recent onze nieuwe Pronto Wonen winkel geopend."

De consument wordt overal al overladen door prijsverhogingen vanuit leveranciers en franchisegevers. "Zouden we echter ook onze extra kosten doorbelasten naar de klant, dan verhoog je nog eens extra en prijs je jezelf mogelijk uit de markt."

Het is een moeilijke afweging geweest, maar Woonboulevard Oldenzaal heeft besloten de prijzen voor de consument niet nog eens extra te willen verhogen, "maar de ruimte voor blijvende investeringen te zoeken in tijdelijke aanpassing van de openingstijden in verband met de daluren en verdere besparing op niet noodzakelijke kosten."

De woonboulevard gaat tijdelijk wat later open en wat eerder dicht. "De openingsuren staan wij natuurlijk vol enthousiasme voor onze klanten klaar. En ook blijven we op zondag open", besluit Woonboulevard Oldenzaal.

Meer informatie:
Woonboulevard Oldenzaal
www.woonboulevardoldenzaal.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.