LUXboX BV opent meerdere belevingscentra:

"Zo verander je de zolder in een leefruimte"

De zolder is in een nieuwbouwwoning een onbenoemde ruimte en in een bestaande woning vaak een opslagruimte. De gemiddelde vloeroppervlakte is 32m2 en hier kun je een prachtige leefruimte realiseren. Dit is de reden dat we met LUXboX ervoor gekozen hebben om meerdere belevingscentrums te openen waar de opdrachtgever of projectbouwer de zolder beleeft. Zo zijn er in Ede en Kapelle inmiddels 2 gerealiseerd waar de bezoeker op ruim 200m2 inspiratie op kan doen. In iedere vestiging zijn 5 verschillende zolderruimtes gerealiseerd wat je allemaal met de zolder kunt gaan doen. Hiernaast zijn er ook nog 4 LUXboX shop-in-shop vestigingen in Bemmel, Groningen, Groesbeek en Roosendaal.

Consument inspireren
Bezoekers willen graag zien wat ze allemaal met hun zolder kunnen doen. Wij geven de zolder een woonfunctie binnen de bestaande m2 van de woning. Daar hebben we als LUXboX goed over nagedacht en hebben een innovatief showroomconcept neergezet.
In de belevingscentrums zijn er 5 categorieën om een zolder te veranderen in een leefruimte. Denk aan Slapen, Bad & Wellness, Werken & opruimen, Ontspanning & vermaak maar ook wonen op zolder. Iedere zolderbeleving is voorzien van een dakserre die een unieke beleving geeft.

Zolder ontwikkelingen
De Zolder wordt steeds belangrijker in een woning vooral nu de nieuwbouw huizenmarkt opnieuw stagneert en steeds meer jongeren niet in aanmerking komen voor een eigen woonruimte en dus langer thuis blijven wonen. Met een gemiddeld vloeroppervlakte van 32m2 is hier met een LUXboX Dakserre een fantastische leefruimte te realiseren. De verbouwkosten zijn relatief te overzien omdat de constructie en het dak aanwezig zijn. De LUXboX dakserre wordt binnen 1 dag geplaatst waarna de verbouwing direct kan starten.

Verschil belevingscentrum en shop-in-shop 
Een LUXboX belevingscentrum is er om ideeën op te doen en de beleving van een zolder met dakserre en inrichting zelf te ervaren. De shop-in-shop vestigingen zijn uitgerust met 1 dakserre om de mogelijkheden te tonen en het verschil met een traditionele dakkapel te tonen.

Momenteel wordt er gebouwd aan een nieuwe shop-in-shop in Goor en een belevingscentrum in Heemskerk. De opening van deze vestigingen zal medio 2023 zijn.

Benieuwd naar de volledige collectie van LUXboX? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan een belevingscentrum of shop-in-shop.

LUXboX BV
Lorentzstraat 3b
6716 AD Ede (Gld)
+31 (0) 85 3030669
info@luxbox.nl 
www.luxbox.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.