Tegelijkertijd vindt Ambiente en Creativeworld plaats

Feestdecoratie op Christmasworld in vier hallen

Een gevarieerd aanbod van product ideeën om de feestelijke gebeurtenissen van volgend jaar op te fleuren.
Van seizoensdecoratie tot tuindecoratie, bezoekers vinden het hele spectrum optimaal gepresenteerd in de hallen 4, 5, 6 en 10 van Messe Frankfurt. Vele exposanten zullen tijdens Christmasworld weer hun producten presenteren.

De centrale productgroep Christmas & Seasonal Decoration biedt decoraties voor alle feesten en vieringen gedurende het hele jaar. De afdeling Visual Merchandising & Light toont de nieuwste LED-technologie en mogelijkheden voor etalage- en showroomdecoratie en stadsverlichting. Een breed scala aan creatieve ideeën rond bloemen, kunstplanten en bloemstukken is te zien in de sectie Florists' Requisites & Garden Decoration. U vindt er een uitgebreid assortiment Ribbons & Wrapping, dat in 2023 nog groter en internationaler belooft te worden met fabrikanten als Francesco Brizzolari, Saul Sadoch en Zöllner-Wiethoff. Het grootste assortiment kaarsen en aanverwante accessoires ter wereld zal opnieuw gegarandeerd indruk maken op de bezoekers. In het Christmas Delights gedeelte kunt u genieten van culinaire producten in een gezellige kerstmarktsfeer.

Grote bestelmogelijkheden uit China, India en elders zijn te vinden bij Global Sourcing. Samen met de gelijktijdige Ambiente is het aanbod van Global Sourcing momenteel het grootste en belangrijkste gebied dat fysiek op de beurs aanwezig is.

Uitstekende synergieën
Naast het verkennen van de verschillende hallen van Christmasworld, kunt u ook de producten en diensten van Ambiente en Creativeworld tegelijkertijd ontdekken. U profiteert met name van de nabijheid van de product gebieden Urban Gifts & Stationery en Gift Ideas & School van Ambiente in de hallen 4.2 en 6.2.

Eén ticket voor alles
Met uw ticket kunt u Christmasworld, Ambiente en Creativeworld bezoeken en digitaal deelnemen aan de evenementen via ons online platform Digital Extension.

De Christmasworld Navigator app
Krijg alle informatie over Christmasworld direct op uw smartphone. Met de gratis app heeft u eenvoudig toegang tot de exposantenzoekmachine, kunt u uw eigen persoonlijke volglijst aanmaken, al het laatste beursnieuws ontvangen en profiteren van tal van andere diensten.

Op uw plaatsen. Klaar. Kerstmis!
In de nieuwe kerstserie geven trenddeskundige Gabriela Kaiser en e-commerce specialist Peter Höschl elke maand een nieuwe tip voor de inrichting van uw kerstwinkel en verkennen ze onderwerpen rondom online zakendoen. Ontvang in november de nieuwste tip voor creatieve, energiebesparende oplossingen bij PoS.

Meer informatie:
Christmasworld
www.messefrankfurt.com/frankfurt


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.