Manon de Groot x TableZ

‘Geen gek kunstwerk, maar een stijlvol statement’

Interieurontwerpster Manon de Groot heeft haar krachten gebundeld met maatwerkspecialist Tablez. Hieruit is 'Zale' als resultaat ontstaan.

“In mijn ontwerpen zijn bijzondere materialen en details belangrijk. Zo ben ik ook bij Stephan van Tablez terecht gekomen. Ik zag de prachtige materialen waarmee hij werkte en besloot direct om een bericht te sturen.

Als interieurontwerpster kom ik vaak dezelfde tafels tegen; rechthoekig, rond of ovaal. Ik had behoefte aan een unieke tafel met organische vormen. Zo ontstond het ontwerp van de tafel ‘Zale’, wat kracht van de zee betekent en tevens een verwijzing is naar de golvende vormen in het tafelblad. Naast de unieke vorm, heeft het materiaal een stijlvolle brons kleur. Bij het zien van dit materiaal, dachten we beide direct: dit wordt ‘m!

Tijdens het proces vulden Stephan en ik elkaar perfect aan. Waar ik mijn creativiteit de vrije loop liet, had Stephan het technisch inzicht die ervoor zorgde dat mijn ideeën werkelijkheid werden.

De tafel is een echt statement in de ruimte. Een resultaat waar we trots op zijn, maar zeker nog niet het einde is. Het model willen we breder op de markt zetten en momenteel zijn we bezig met diverse varianten zoals een ‘ronde’ vorm en een salontafel.”

Afmetingen tafel
2.80 x 1.20 x 75 h

Meer informatie:
Manon de Groot - TableZ
manon@manondegroot.com 
www.tablez.nl 
www.manondegroot.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven