Dit zijn de populairste huiskamerstijlen onder Brabanders

Voor veel mensen was het dit weekend groot feest. Zo werd de elfde van de elfde gevierd. In andere woorden: carnaval is weer begonnen. Voornamelijk in Brabant was het groot feest. Maar wat zijn nou de meest populaire huiskamerstijlen onder deze feestbeesten? Het nieuwsblad Brabants Centrum zocht het uit.


Landelijke woonkamer. Foto: Verschoor Wonen.

"Naast dat Brabanders van groot en accessoires houden zijn er ook zeker stijlen die zij graag zien in hun huiskamers", schrijft Brabants Centrum. "Allereerst de landelijke stijl, doordat er in de landelijke stijl vaak een grote bank wordt gezet. Naast de landelijke stijl is ook de eclectische stijl erg populair. Bij deze stijl doe je veel met accessoires en in sommige gevallen zelfs zoveel accessoires gebruikt dat het hele huis eclectisch is. Ten slotte houden Brabanders ook van de industriële stijl. De grootste reden dat Brabanders van de industriële stijl houden is als volgt, het is een unieke stijl waarbij accessoires en grote meubels een kritieke rol spelen in het vormgeven van deze stijl."

Lees hier het complete artikel.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.