Voor het eerst uitreiking awards op Independent Hotel Show Amsterdam

"Na tien jaar succes in Londen, zijn we verheugd aan te kondigen dat we voor het eerst de Independent Hotel Show Awards lanceren in Amsterdam", aldus de organisatie van de vakbeurs. De onderscheidingen erkennen de passie van onafhankelijke hoteliers, hotels en leveranciers die de sector vooruit helpen.Prijs voor beste hotelconcept
De Best Hotel Concept Award is een uniek, innovatief concept binnen een onafhankelijk levendig hotel, dit kan worden toegekend voor een al lang bestaand concept of een rebranding om het hotelaanbod nieuw leven in te blazen. Het hotelconcept moet bijdragen aan een betere servicekwaliteit of een verbeterde klantervaring die door innovatie en creativiteit de grenzen heeft verlegd van wat een hotel zou moeten zijn.

Hotelpartnerschap van het jaar
Deze prijs wordt uitgereikt aan een standhouder van Independent Hotel Show Amsterdam die met één specifiek hotel heeft gewerkt om waardevolle verandering door te voeren. Deze leverancier zal met een hotel hebben samengewerkt om een ​​nieuw concept te introduceren waarvan is bewezen dat het duidelijke meetbare voordelen voor het hotel aantoont door middel van verbeterde gastervaring, tijdbeheer of ROI.

Nominaties kunnen tot en met woensdag 4 januari 2023 ingezonden worden. Nomineer een concept via deze link.

Meer informatie:
Independent Hotel Show
www.independenthotelshow.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.