Voor natte en droge ruimtes

LavaPox: vloeren met fijne lavasteen deeltjes

Voor iedereen die op zoek is naar een mooie en duurzame vloer is LavaPox een oplossing. Deze nieuwe trendy vloerafwerking van Cemcolori is stroef, krasvast en heeft een slijtvast oppervlak. LavaPox is toepasbaar in droge en natte ruimtes en makkelijk in het onderhoud.

Met LavaPox krijgt een badkamer, douche, keuken, woonkamer en hal een exclusieve uitstraling. Naast particuliere toepassingen is het product ook bijzonder geschikt in representatieve ruimtes zoals kantoren en showrooms. Vanwege het onderhoudsgemak is LavaPox een goede keuze voor scholen en kinderdagverblijven. 

De fijne lavasteen deeltjes zorgen voor een subtiele tekening in het vloeroppervlak. Het kleurenassortiment is afgestemd op de actuele woontrends. Leverancier Cemcolori biedt standaard 9 kleuren aan maar in overleg zijn alle RAL en NCS kleuren leverbaar.

Handige 2-in-1 verpakking
Cemcolori LavaPox wordt verwerkt in 2 componenten die in een handige 2-in-1 verpakking geleverd worden. Daar wordt nog een kleurpigment aan toegevoegd.

Meer informatie
Cemcolori
www.cemcolori.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.