DUM wint eerste prijs op Orgatec 2022 voor beste kleurgebruik in stand

Dum kreeg de prijs voor de beursstand met het beste kleurgebruik tijdens een speciale editie van de FRAME Awards op Orgatec, de beurs voor werkmeubeldesign die in oktober in Keulen werd gehouden.

De stand van Dum was verdeeld in vier kleuren, waarbij elk deel aansloot bij een specifieke stemming van vandaag.

Groen verkende hoe de kleur het geheugen en het concentratievermogen positief kan beïnvloeden, terwijl de neutraliteit van grijs werd uitgedrukt als een tegengif tegen de schommelingen van de hectische buitenwereld.

Roze staat voor creativiteit en speelsheid, terwijl geel staat voor levendige energie en activering.

Al deze kleuren hebben een plaats in het moderne kantoor, waar de ruimten variëren van vergaderzalen tot rustige ruimten voor overpeinzing en concentratie tot informele pauzezones en speelruimten.

In plaats van kleuren op de stand aan te brengen, gebruikte Dum zijn eigen duurzame interieurproducten om het levendige tafereel op te bouwen, van Dum Fades-tapijten op de vloer die elk thema afbakenden tot clusters van gekleurd meubilair en Dum Dips-gordijnen van vloer tot plafond.

De jury voor de FRAME Awards x Orgatec bestond uit Tobias Geisler, medeoprichter van VAVE Studio; Susanne Neumann, directeur klantrelaties bij D'art Design; Jürgen Gaiser, managing partner bij Blocher Partners; en Philipp Kirnbauer, directeur project en design bij Eurest.

'Eenvoud, heldere communicatie en context zijn een uitnodiging om diep in het productportfolio [van merken] te duiken', zei jurylid Kirnbauer tijdens de beraadslagingen.

Zoals het FRAME-team in de bekendmaking van de winnaars schreef, was de stand van Dum een van de ruimtes die 'echt uitblonk in het naar binnen lokken van mensen'.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.