Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

bloomon lanceert feestcollectie Fresh & Festive

Speciaal voor de decembermaand lanceert online bloemist bloomon de feestcollectie Fresh & Festive. Of je nu op zoek bent naar sprankelende verse boeketten met bijpassende limited edition vazen, of rijke droogbloemen-op-voetstuk: floral gifts sieren dit seizoen de online shop. Ideaal om indruk te maken met een stijlvol bloemcadeau, of om feestelijke momenten mee aan te kleden.

Style Director Anton van Duijn: 
"Dit feestseizoen geven we je frisse inspiratie voor de meest stijlvolle feestdagen. We verrassen je met echte showstoppers in onze boeketten. Verwacht bijzondere en luxe bloemen met sierlijke stijlvolle takken in verfrissende designs. Van feestelijke kransen met een luchtige en moderne look tot luxe boeketten in neutrale tinten: we hebben een feestcollectie samengesteld waarmee je écht indruk maakt."

Feestelijke Editions Frosty Treat & Happy Holidays
De Edition is het grootste en meest flamboyante boeket binnen het bloomon-assortiment. Speciaal voor de feestdagen heeft bloomon twee designs ontworpen. De Edition Happy Holidays verrast met extravagante bloemen in burgundy gemixt met bruintinten. Dit feestelijke boeket is gevuld met spectaculaire Gloriosa, een grootbloemige roos, Pinus-takken én de ster van de feestdagen: een luxe Amaryllis in knallend rood. Speciaal voor deze eyecatcher heeft bloomon een bordeauxrode keramieken vaas ontworpen. Als tegenhanger van Happy Holidays presenteert bloomon de Edition Frosty Treat: ze doet je denken aan een krakende laag witte sneeuw maar dan één die je graag in huis wilt hebben. Het elegante maar speelse boeket is gevuld met luxe bloemen zoals een parelkleurige tuberoos, een dubbelbloemige lelie en een sneeuwwitte hortensia. Speciaal voor dit boeket heeft bloomon een keramische cilindervaas in een warme blush-tint ontworpen.

Meer informatie:
bloomon
www.bloomon.nl 

Publicatiedatum: