Zwitserse V-ZUG ontwikkelt een 'wereldprimeur' met de RefreshButler

Het Zwitserse merk V-ZUG heeft de RefreshButler ontwikkelt. Een performant toestel met fotokatalyse-techniek die je kleren opfrist en droogt. ''Het enige systeem op de markt dat stoom en licht combineert om geuren, bacteriën en virussen niet zomaar te maskeren, maar te neutraliseren.'' De RefreshButler trekt zich discreet terug als inbouwkast of doet stijlvol dienst als losstaand item in jouw slaapkamer, inloopkast of hal. V-ZUG gaat steevast voor de ultieme kwaliteitservaring en werkte ook voor de RefreshButler een baanbrekende technologie uit. Een innovatie waarmee V-ZUG het verschil maakt op wereldniveau. Want naast een klassieke stoomreiniging doet de RefreshButler aan fotokatalyse, een combinatietechniek van licht en stoom die nare geuren en bacteriën afbreekt met een doeltreffendheid van maar liefst 99,9%. En dat zonder enige toevoeging van chemische stoffen die je kledingstukken aantasten. Het volledige proces verloopt in een gesloten luchtcirculatie-eenheid die de condens netjes afvoert en verzamelt. Een intuïtief bedieningspaneel maakt het complete comfort af.

Vorm bij de inhoud
Een tweede asset bij de toestellen en technologie van V-ZUG is het knappe voorkomen – en laat er geen twijfel over bestaan dat de RefreshButler keurig in het pak zit. De kenmerkende minimalistische afwerking is een ode aan de Zwitserse zuivere esthetiek: een scherp afgelijnde vormgeving, een subtiel bedieningspaneel met TouchControl en een deur in elegant zwart of inox. Tenzij je voor deze laatste liever dezelfde look van je bestaande kasten laat doorlopen en bijgevolg voor de volledig geïntegreerde uitvoering kiest. Binnenin trekt de RefreshButler de strakke vormgeving door: een uitrusting van 5 hoogwaardige kledinghangers, een inklapbare kledingstang en een bak voor klein textiel. De ingebouwde warmtepomp maakt de RefreshButler bovendien ook erg duurzaam in gebruik. 

Meer informatie:
V-Zug
www.vzug.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.