Rebellenclub verlengd samenwerking met Nijhof Baarn en vergroot showroom

Sinds 2019 is de Rebellenclub een van de vaste partners van Nijhof in Baarn. "Om de steeds groter wordende Rebellenclub-collectie goed onder de aandacht te brengen is de showroom verplaatst naar het hart van de Nijhof winkel. Op zo'n 200 m2 worden klanten verrast met een trendy collectie", meldt het bedrijf.

Shopmanager Tess Roselaar is enthousiast over het eindresultaat. "Zoals altijd doen we zo’n verhuizing intern. Zo draagt iedereen zijn of haar steentje bij en wordt de nieuwe locatie direct eigen. Op deze mooie nieuwe stek komen de wooncollecties nu veel beter tot hun recht. We kunnen bijna het complete Rebellenclub programma aanbieden."

De Rebellenclub is naar eigen zeggen de expert voor betaalbare maatwerk meubels. "We hebben een zeer breed aanbod van banken, eetkamertafels en stoelen op maat", aldus Mandy Middelkoop - Styliste bij de Rebellenclub in Nijhof Baarn.In de winkel komen verschillende woonstijlen terug. Zo zit de winkel boordevol inspiratie en heten de stylistes bezoekers van harte welkom in het styling atelier. Hier kunnen klanten zelf banken, poefjes, eetkamerstoelen, fauteuils en tafels samenstellen. Samen met 1 van de stylisten kunnen klanten de ontwerpstudio induiken en zelf hun ideale meubel ontwerpen én samenstellen.

Meer informatie:
Rebellenclub
www.rebellenclub.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.