Bij Atelier Ecru Gallery in Gent

Expositie textielkunstenares Nathalie V/d Massen en Zweeds-Irakese designer Sizar Alexis

Vorig weekend opende de duo-tentoonstelling met de Belgische textielkunstenares en designer Nathalie Van der Massen en de Zweeds-Irakese designer Sizar Alexis bij Atelier Ecru Gallery in Gent. De tentoonstelling loopt nog t/m 8 januari.​Beiden tonen nieuw werk speciaal gemaakt voor deze tentoonstelling, aangevuld met een aantal oudere werken. Daarnaast hebben ze ook samen een uniek nieuw werk gemaakt: een hedendaagse interpretatie van de traditionele tronen uit het oude Mesopotamië, bekleed een uniek textielwerk, dat als een extra huid of harnas over de stoel heen ligt.

De werken van Van der Massen en Alexis delen een zekere vorm van sereniteit, tactiliteit en geometrie. Hoewel ze met compleet verschillende materialen werken — Van der Massen gebruikt textiel, Alexis hout — vinden ze elkaar in een gedeelde liefde en respect voor erfgoed en vakmanschap.

Meer informatie:
Atelier Ecru Gallery
www.weareatelierecru.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.