Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

DecoLegno breidt collectie decoratief plaatmateriaal uit met HPL Specials en AFX

DecoLegno breidt haar collectie decoratief plaatmateriaal regelmatig uit, inhakend op de actuele trends op het gebied van interieurarchitectuur en design. De nieuwe decors in de HPL Specials en speciale AFX (anti-vingerafdruk) varianten bieden mogelijkheden in meubelmaatwerk.



Interieurs met nieuwe decors in HPL
HPL Specials van DecoLegno is een collectie HPL-plaatmateriaal met karakteristieke decors voor het creëren van unieke interieurconcepten. De collectie wordt uitgebreid met vijftien nieuwe decors, variërend van mat natuursteen tot levendig rotan en van OSB tot Hongaarse punt. Deze hebben de uitstraling van natuurlijke materialen, maar met de voordelen van plaatmateriaal. HPL Specials plaatmateriaal is kleurvast en krasbestending, eenvoudig te reinigen en het trekt niet krom.



Vrij van vingerafdrukken met de collectie AFX
Nieuw in het assortiment van DecoLegno is de HPL AFX-collectie. De AFX-collectie combineert anti-vingerafdruk eigenschappen met een super glad en ultramat oppervlak. Maar het is meer dan alleen ultramat en vingerafdrukbestendig. De collectie AFX is antibacterieel, antivirus, vocht-, schimmel- en krasbestendig en makkelijk in onderhoud. Een ander belangrijk voordeel van de HPL AFX-collectie is dat lichte beschadigingen door de vakman thermisch te repareren zijn. De collectie AFX bestaat uit 11 unikleuren, variërend van zwart en wit tot donkerbruin en antraciet, van klassiek blauw tot donkergroen en violet.

Meer informatie:
DecoLegno
Rak 139
1551 NA Westzaan
075 616 5064
www.decolegno.nl

Publicatiedatum: