Bedrijf lanceert op Meubelbeurs Brussel de draadloze lamp Tubo

Robin Punt van Sompex: "We denken voor meubelzaken een mooie toevoeging te hebben"

Op Meubelbeurs Brussel die plaatsvindt van 6 tot 9 november lanceert Sompex de lamp Tubo. Deze draadloze lamp maakt het mogelijk om op elke plek sfeer te creëren. Naast het strakke design is de lamp ideaal omdat deze draadloos is. Hij kan hierdoor op iedere gewenste locatie staan. Als de accu dan na verloop van tijd leeg is, laad je hem eenvoudig weer op met het bijgeleverde laadstation.

De Tubo kan naast de bank, als leeslamp of gewoon als verlichting in een huiskamer of het kantoor dienen. De lampen van de Tubo kunnen afzonderlijk van elkaar aan en uit gezet en gedimd worden.

Tubo wordt super slim en degelijk verpakt, zoals klanten dat van Sompex gewend zijn. De lamp is verkrijgbaar in een vloer- of tafelmodel en in drie kleuren: wit, zwart en antraciet. De ledverlichting heeft een opbrengst van 266 Lumen

Robin Punt, contactpersoon van Sompex in de Benelux is zeer enthousiast over de nieuwe collectie Robin: "Op de meubelbeurs in Brussel zullen we de complete collectie TUBO tonen. Naast onze uitgebreide collectie met de acculampen denken we voor de meubelzaken weer een mooie toevoeging te hebben in het assortiment."

Naast de reguliere collectie verlichting en acculampen toont Sompex ook de verlichting voor de kerst die Sompex in de collectie heeft, zo vertelt Robin. "Dus als je nog in (kerst)stemming wilt geraken, moet je zeker op de meubelbeurs bij mij langs komen", zegt hij tot beslut.

Bubble Up your interior! Sompex – Design for Life


Robin Punt in de stand van Sompex tijdens Maison&Objet.

Klik hier voor een virtuele rondleiding in de showroom

Meer informatie:
Sompex Benelux
Robin Punt
robin@tijdpunt.nl  
Tel. 06 53419444

 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.