They & Me zet stap naar zakelijke meubelmarkt

They & Me, een jong meubelbedrijf uit Nijmegen opgericht door Demi Plantagie, gaat haar pijlen op de zakelijke markt richten. Na het online gaan van de webshop en de opening van de showroom in Nijmegen breidt They & Me uit naar meerdere locaties in Nederland door de producten bij verschillende woonwinkels aan te bieden.Een match tussen online en fysiek
“We merken dat mensen na het bekijken van onze webshop toch graag onze meubels in het echt willen zien. Wie de webshop heeft bezocht en graag een meubelstuk wil zien, aanraken, ruiken, voelen en/of proberen, kan dat hier in onze showroom (in Nijmegen) doen. Dit willen we uitbreiden naar andere plekken in Nederland”, aldus Demi.

They & Me gelooft enorm in het omni-channel concept waarbij de webshop en fysieke verkooppunten elkaar versterken. "De webshop en fysieke verkooppunten zijn even belangrijk. Niet alleen voor onze klanten, ook voor onszelf", aldus Thijme van Brakel.

Het interieurbedrijf houdt zich actief bezig met marketing. Zo probeert het meubelmerk via zoveel mogelijk relevante kanalen zichtbaar te zijn. Dit doen ze met behulp van kanalen als Google en social media. Dit is dan ook een toevoeging voor de fysieke verkooppunten, omdat zij hierdoor meer bezoekers in hun winkels krijgen.Focus op maat gemaakte meubels
They & Me biedt meubels aan die de consument zelf kan samenstellen. Met de 3D configurator kunnen consumenten eenvoudig hun droom eettafel en/of eetkamerstoel samenstellen. Daarnaast zijn kleinmeubelen ook naar smaak samen te stellen. "We blijven onze webshop optimaliseren om de beste service te bieden aan onze klanten. Mochten ze vragen hebben over het samenstellen van hun meubel, dan kunnen wij daar altijd bij ondersteunen”, aldus Demi.

In gesprek met woonwinkels
Om de design meubels van They & Me op verschillende plekken toegankelijk te maken, is het meubelmerk in gesprek met woonwinkels. Het bedrijf hoopt hiermee mooie samenwerkingen aan te gaan met verschillende woonwinkels, die passen bij het merk They & Me.

Meer informatie:
They & Me
Daalseweg 205
6521 GH Nijmegen
06 27187297
info@theyandme.com
www.theyandme.com
@theyandme


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.