Richelle den Hartog, interieurarchitect bij Luxaflex:

"Investeren in raambekleding levert veel op"

De gasprijs rijst de pan uit en dus is het belangrijker dan ooit om te besparen. Dat kan ook door bepaalde aanpassingen te doen in je interieur. "Wist je bijvoorbeeld dat je door de juiste raambekleding tot bijna 300 euro per jaar kunt besparen op je energierekening?", vraagt Luxaflex aan de lezers van hun laatste blog. Zo zet het bedrijf in raamdecoratie vijf tips op een rij.Winterklaar met isolerende raambekleding
“Tot 50 procent van de verwarmingsenergie van een huis kan via de ramen ontsnappen, zelfs met dubbel glas”, vertelt Richelle den Hartog, interieurarchitect bij Luxaflex. “Investeren in de juiste raambekleding levert dus veel op. Wist je dat je met de juiste energiebesparende raambekleding in een vrijstaand huis al tot 270 euro per jaar kunt besparen? Denk aan isolerende gordijnen. Gordijnstof wordt warmer dan glas waardoor het minder tocht. Ook Duette Shades, ofwel dubbele plisségordijnen, isoleren goed. Deze hebben stilstaande luchtlagen in de cellen, waardoor er een soort isolatiedeken ontstaat en de kamertemperatuur gereguleerd wordt. De variant met (aluminium) gecoate binnencellen gaat zelfs tot een  A++ energielabel.”

Lees hier het hele artikel met alle vijf de tips


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.