Normann Copenhagen voegt allereerste textiel van Kvadrat toe aan bekledingsassortiment

Normann Copenhagen kondigt aan verheugd te zijn om meubelstof van Kvadrat toe te voegen aan hun brede assortiment bekledingsopties, dat eindeloze mogelijkheden biedt voor persoonlijke expressie en maatwerk. Het eerste textiel van Kvadrat, Hallingdal, is het archetype van wollen textiel geworden. 

Hallingdal was Kvadrats allereerste textiel. De zeer duurzame meubelstof is oorspronkelijk ontworpen in 1965 door de internationaal befaamde Deense ontwerpster Nanna Ditzel en is vandaag verkrijgbaar in een versie met een bijgewerkte kleurenschaal: Hallingdal 65.

Hallingdal is gemaakt van 70% wol en 30% viscose, die elkaar goed aanvullen: de wol zorgt voor een uitstekende duurzaamheid en flexibiliteit, terwijl de viscose glans en diepte aan de kleur geeft. Beide materialen worden geverfd voordat ze worden gesponnen, wat de rijke textuur van de stof benadrukt.

Hallingdal voldoet aan het EU Ecolabel, Greenguard Certification, HPD en EPD.

Meer informatie;
Normann Copenhagen
www.normann-copenhagen.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.