Duverger Home met nieuwe investeerders klaar voor uitbreiding

Voor de Belgische Interieur Webshop Duverger Home, opgericht in 2012, is de continuïteit verzekerd. “Duverger Home is op enkele jaren een gevestigde waarde geworden bij de online shoppers voor wooninrichting binnen en buiten,'' volgens zaakvoerder Benoît.Zaakvoerder Benoît Van den Bogaert was al enige tijd opties voor de toekomst aan het bekijken, tot hij werd opgemerkt door de familie Garitte, die hun interesse sinds deze week officieel hebben bevestigd door een participatie in Duverger Home. De webshop kreeg per direct een volledig vernieuwde look en het aanbod zal in 2023 ruim worden uitgebreid met meer dan 1000 artikelen. Met het verruimde en gevarieerde portfolio zullen Benoît, Jean-Pierre & Dominic samen de Europese markten zoals Duitsland, Frankrijk en Spanje verder aantrekken en veroveren!

Kortom, Duverger Home 2.0 is volledig klaar voor nog vele jaren van expansie. De meubelbeurs van Brussel is alvast een belangrijke eerste aanzet. 

Meer informatie:
Du Verger Trading BV
benoit@duvergertrading.be
www.duvergerhome.be 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.