Orgatec telde 45.000 bezoekers uit 130 landen

Bezoekers en exposanten blikken tevreden terug op de vakbeurs Orgatec, die afgelopen week in Keulen werd gehouden. Vier jaar na de laatste editie in 2018 namen 686 bedrijven uit 43 landen deel aan Orgatec 2022, dat was iets minder dan de 749 bedrijven die in 2018 van de partij waren. 78 procent van de exposanten kwamen uit het buitenland, iets meer dan de 76 procent in 2018. Inclusief schattingen voor de laatste dag van de beurs werden op deze laatste editie  ongeveer 45.000 bezoekers uit 130 landen geteld. Daaronder ook een grote groep Nederlandse bezoekers. 

Hoe hoog de verwachtingen ook waren, ORGATEC 2022 heeft ze waargemaakt, zo stelt de organisatie in haar slotbericht. Exposerende bedrijven en internationale vakbezoekers waren evenzeer onder de indruk van de herstart van de toonaangevende internationale vakbeurs voor moderne werkomgevingen. Met meer dan 90 procent van de exposerende bedrijven in vergelijking met het vorige evenement en een buitenlands aandeel van 78 procent boekte Orgatec 2022 een zeer goed en internationaal resultaat bij zijn herstart na de gedwongen pandemiepauze. Maar de ORGATEC kon ook inhoudelijk indruk maken op de ongeveer 45.000 vakbezoekers uit meer dan 130 landen. Voor Koelnmesse-directeur Oliver Frese is dit het resultaat van een consequente conceptuele ontwikkeling van de beurs: “Al vóór de pandemie heeft de beurs zich met succes getransformeerd tot een thema- en oplossingsgericht branche-evenement. Deze vooruitziende blik werpt nu zijn vruchten af. Dit jaar heeft de ORGATEC op indrukwekkende wijze aangetoond zeer relevant te zijn voor de verdere ontwikkeling van de industrie.”

Meer informatie:
Orgatec
www.orgatec.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.